Antena Meniu Search
x

Gospodinele maramureșene din Parcul Național al Capitalei au pregătit un pandișpan de 10 metri lungime

Bucureştenii au luat azi masa în parc. Parcul Naţional. Gospodinele s-au strâns aici să prepare o prăjitură record: pandişpan cu vişine de 10 metri lungime. Le-a luat ore să pregătească totul. Şi-apoi, să coacă pandişpanul pe bucăţi, în cuptorul cu lemne

Vezi și

Bucureştenii au luat azi masa în parc. Parcul Naţional. Gospodinele s-au strâns aici să prepare o prăjitură record: pandişpan cu vişine de 10 metri lungime. Le-a luat ore să pregătească totul. Şi-apoi, să coacă pandişpanul pe bucăţi, în cuptorul cu lemne. 

Sunt primele ore ale dimineţii, iar gospodinele umplu deja tăvile. Din 100 de ouă, peste 100 de kilograme de zahăr şi 200 de kilograme de făină au preparat compoziţia pentru pandişpan. Înainte ca aceasta să intre în cuptorul cu lemne, doamnele adaugă vişinile. Tot 100 de kilograme, pentru o prăjitură de asemenea dimensiuni.

Pandişpanul a atras toate privirile, dar n-a fost singurul deliciu. La câţiva metri distanţă, alte mâini iscusite pregăteau chiseliţă de vişine, un desert delicios de vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gospodinele maramureșene din Parcul Național al Capitalei au pregătit un pandișpan de 10 metri lungime