Antena Meniu Search
x

Mihai Goţiu, ameninţat cu moartea! Senatorul a depus plângere penală şi se teme pentru viaţa lui

Mihai Goţiu susţine că a primit pe Facebook mesaje în care a fost ameninţat cu moartea. Senatorul a depus o plângere penală, la o secţie de poliţie din Cluj.

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, a depus, vineri, la Secția 5 de poliție din Cluj-Napoca, o plângere penală, susținând că a primit mesaje în care a fost ameninţat cu moartea, pe pagina sa de Facebook. 

"Am depus plângere penală pentru amenințări cu moartea. Am primit o amenințare în urmă cu o săptămână, înainte de protestele de la Cluj, pe Facebook, de la un profil cu numele Stanciu Aurel, dar bănuiesc că este un profil fals, cu o poză cu un cuțit însângerat și cu mesaje că o să vină și o să-mi înfigă cuțitul pe la spate când nu sunt atent", a declarat Mihai Goțiu, la ieșirea din secția de poliție.

Goţiu a mai spus că nu este singurul ameninţat. Senatorul susţine că același tip de mesaj l-au primit și alte persoane.

"Am înțeles că amenințări au primit și alți oameni care voiau să participe la proteste și, căutând, de pe același profil am văzut că, în acest an, au primat asemenea amenințări și ar fi fost vizat și fostul șef de la BCCO Alba, Traian Berbeceanu. Aștept ca instituțiile statului să-și facă datoria, să-l găsească pe cel care a postat aceste mesaje sau pe cel care se află în spatele acestor mesaje", a subliniat Mihai Goțiu. 

În mesajul primit, postat pe reţeaua de socializare, autorul l-a numit "securist" pe senatorul USR și a scris că îl va ucide "cu sânge rece", solicitându-i "să nu se mai bage în seamă", "să nu manipuleze" și "să nu mai scoată în stradă" lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mihai Goţiu, ameninţat cu moartea! Senatorul a depus plângere penală şi se teme pentru viaţa lui