Antena Meniu Search
x

Tradiţionalul grătar de 1 Mai s-a mutat în mediul online

Anul acesta, tradiţionalul grătar de 1 Mai se mută în online! Producătorii care an de an abia făceau faţă cozilor din faţa grătarelor, anul acesta vă trimit acasă mititeii, pastrama de berbecuţ, cârnăciorii şi multe alte delicatese.

de Redactia Observator

la 01.05.2020, 17:04

Vezi și
  • Oamenii nu avut voie să iasă la pădure.
  • Braşovenii au mutat distracţia în casă.

Bucatele sunt gustoase, oferta este generoasă, tot ce trebuie să faceţi e să-i aşteptaţi acasă. Cum oamenii nu avut voie să iasă la pădure pentru a face grătare, braşovenii au mutat distracţia în casă, în faţa calculatorului.

Mai mult de atât, s-au scutit şi de muncă, şi nici fumul nu le-a mai dat bătăi de cap, asta pentru că bucătari profesioniţti au pregătit mititetii, iar un DJ a pus muzică. 

Ioana Mircea, PR: Încurajăm toţi cetăţenii să stea acasă de 1 Mai, astfel am făcut campania "1 Mai izolat ca altul". Noi transmitem atmosfera de petrecere de 1 Mai, live, de la restaurantul nostru.

Bucătarii au pregătit peste 500 de mititei, coaste la grătar, peşte, dar şi tocană făcută la ceaun.

Evenimentul a fost un adevărat succes, braşovenii au respectat regulile impuse şi au mâncat mititeii de 1 Mai in casă.

Şi la Bucureşti, grătarele vor sfârâi de astăzi până duminică. Nu vom mai vedea recordul celui mai mare mic, însă ne vom bucura, de acasă, de gust.

Marius Adam: Ne vom duce, în primul rând cu mici proaspeţi, pentru că vedeta sărbătorii de 1 Mai este micul, dar, pe lângă mici, avem o gamă destul de variată de alte produse. Cârnaţi subţiri, cârnaţi de oaie, cârnaţi de vită şi porc, cotlete de berbecuţ, cam gtot ce şi doresc pofticioşii, într-o formă inedită de data asta. Ne-am adaptat şi noi situaţiei şi vom livra de data asta la domiciliu.

Toate produsele sunt de la producători autohtoni, din ferme româneşti.

Marius Adam: Producători care ani de-a rândul i-au răsfăţat pe bucureşteni cu produse tradiţionale româneşti.

Iar producătorii pe care îi găseam an de an la târgurile de 1 Mai s-au asigurat din timp că vor face faţă comenzilor.

Marius Adam: Sunt destul de multe comenzi, noi o să livrăm până duminică seara, pentru a face faţă comenzilor şi după 1 Mai. Avem undeva în jur de câteva sute de comenzi şi o să mai luăm şi în timp real mâine şi poimâine.

Preţurile rămân cele cunoscute de clienţi înainte de pandemie.

Marius Adam: Preţurile sunt decente, micul este la 80 grame, e 4 lei cu tot ce vine, pâine şi muştar. Îi sfătuim să stea liniştiţi să stea în casă, că micii o să ajungă la ei, doar un click cât ai zice MIC!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tradiţionalul grătar de 1 Mai s-a mutat în mediul online