Antena Meniu Search
x

Grav accident de circulaţie pe podul Băneasa, la intrarea în Capitală

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri seara pe podul Băneasa, cinci oameni, între care doi copii, fiind răniţi după coliziunea dintre două maşini

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri seara pe podul Băneasa, cinci oameni, între care doi copii, fiind răniţi după coliziunea dintre două maşini, a transmis Poliţia Rutieră pentru MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc miercuri seara, pe Drumul Naţional 1, în zona podului Băneasa. În colizune au fost implicate mai multe maşini, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Laura Snae.

Din informaţiile oferite de Poliţia Rutieră, în accident au fost răniţi cinci oameni, între care doi copii.

Două persoane au avut nevoie să fie descarcerate, una dintre ele fiind inconştientă, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere pentru MEDIAFAX.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, un bărbat în vârstă de 40 de ani şi o femeie în vârstă de 35 de ani au fost transportaţi la Spitalul Floreasca. În accident, au mai fost răniţi şi doi copii de cinci, respectiv şase ani, care au suferit mai multe traumatisme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Grav accident de circulaţie pe podul Băneasa, la intrarea în Capitală