Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gregorian Bivolaru a fost prins în Franţa

După mai mult de un deceniu de când a dispărut din România şi e căutat în toată lumea, Gregorian Bivolaru a fost prins în Franţa. Astăzi, poliţia l-a localizat la un târg de carte din Paris şi l-a capturat.

de Redactia Observator

la 26.02.2016 , 20:31

După mai mult de un deceniu de când a dispărut din România şi e căutat în toată lumea, Gregorian Bivolaru a fost prins în Franţa. Astăzi, poliţia l-a localizat la un târg de carte din Paris şi l-a capturat.

Fruntaş pe lista Europol. Condamnat definitv în 2013, la şase ani de închisoare de Curtea Supremă, pentru act sexual cu minori. Anchetatorii au arătat că Guru Bivolaru ar fi construit un adevărat imperiu sexual, cu sedii în toată lumea, inclusiv în Franţa în care cursantele MISA, multe minore, erau folosite pentru orgii. Grig le-ar fi preferat pe cele virgine deoarecere considera că "îi dau o energie mai mare".

Puţine dintre victimele lui Bivolaru au avut curaj să vorbească despre teroarea prin care au trecut şi şantajul emoţional la care au fost supuse, pe când erau nişte copile. Iar cele care au făcut dezvăluiri în faţa procurorilor au acuzat presiuni din partea liderului MISA.

Vezi și

M-au ameninţat la început, că eu sunt prea minusculă să încep un război atât de mare cu atâţia oameni importanţi. Este o organizaţie într-adevăr, pe lumea asta cine face trafic de arme, droguri şi femei se numeşte mafiot, nu lider, nu guru, nu e lider spiritual. Unele fete erau, acolo, erau puse să facă tot felul de lucruri. de exemplu, să fie iniţiate de orgasumul la urinat , în ciuda faptului că nu prea voiau şi nu simţeau nicio atracţie faţă de el

Guru Bivolaru a fost dat în urmărire generală în iulie 2004. Le scapă însă autorităţilor, printre degete. Fuge din ţară, la bordul unei maşini. Un an mai târziu, autoruităţile române află cu stupefacţie că Suedia îi acordă azil politic şi drept de şedere. Cu doar un an înainte de a primi condamnarea definitivă, Bivolaru a rupt tăcerea. Într-un interviu exclusiv pentru Observator, s-a plâns de persecutare politică. A susţinut că e în continuare în Suedia. Colegii din MISA nu comentează arestarea lui Bivolaru.

Guru va fi extrădat în scurt timp în România 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Gregorian Bivolaru a fost prins în Franţa