Antena Meniu Search
x

Gustul autentic al bucatelor româneşti este în continuare "sărbătorit" la Sibiu

Ospăţul s-a mutat de această dată la stână, unde bucătarii au pregătit mâncare ciobănească de îţi lasă gura apă doar când o priveşti.

de Redactia Observator

la 14.02.2019, 09:21

Vezi și

Ospăţul s-a mutat la stână, unde bucătarii au pregătit mâncare ciobănească de îţi lasă gura apă doar când o priveşti. Nu a lipsit proţapul, însă concurenţă mare i-au făcut sărmăluţele din carne de oaie condimentate cu mentă şi coriandru, dar şi un preparat specific zonelor de munte - balmoşul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Musafirii de peste hotare veniţi în cadrul programului Sibiu - Regiune Gastronomică Europeană au fost fascinaţi.

Atmosfera a fost întreţinută cu muzică şi dansuri populare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gustul autentic al bucatelor româneşti este în continuare "sărbătorit" la Sibiu