Gustul autentic al bucatelor româneşti este în continuare "sărbătorit" la Sibiu
Ospăţul s-a mutat de această dată la stână, unde bucătarii au pregătit mâncare ciobănească de îţi lasă gura apă doar când o priveşti.
Ospăţul s-a mutat la stână, unde bucătarii au pregătit mâncare ciobănească de îţi lasă gura apă doar când o priveşti. Nu a lipsit proţapul, însă concurenţă mare i-au făcut sărmăluţele din carne de oaie condimentate cu mentă şi coriandru, dar şi un preparat specific zonelor de munte - balmoşul.
Musafirii de peste hotare veniţi în cadrul programului Sibiu - Regiune Gastronomică Europeană au fost fascinaţi.
Atmosfera a fost întreţinută cu muzică şi dansuri populare.
Comentarii
Întrebarea zilei
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰