Antena Meniu Search
x

Guvernul a suplimentat fondurile programului "Prima Casă"

Ultima strigare pentru Prima Casă! Guvernul a suplimentat astăzi fondurile programului cu aproape 500 de milioane de lei. Chiar şi aşa, cei care nu şi-au depus încă dosarele la bancă au şanse mici să mai prindă vreun ban.

Vezi și

 Ultima strigare pentru Prima Casă! Guvernul a suplimentat astăzi fondurile programului cu aproape 500 de milioane de lei. Chiar şi aşa, cei care nu şi-au depus încă dosarele la bancă au şanse mici să mai prindă vreun ban. Bancherii au deja liste lungi de aşteptare cu românii care au actele aprobate.

Iar interesul e foarte mare. Atât de mare încât tinerii riscă să rămână cu dosarul în lucru până în 2015. Băncile au terminat banii, iar lista de aşteptare creşte în fiecare zi.

Banii ajung însă pentru maxim trei luni de zile, la o medie de 2.000 de cereri pe lună. Cum toată lumea se grăbeşte, banii se vor termina mult mai repede.

În acest caz graba nu strică treaba. Mai ales că o casă nouă e şi o afacere pentru cumpărător. În timp ce chiria pentru un apartament de două camere ajunge la 1.400 de lei pe lună, rata pentru un apartament cu garanţia statului va fi cu 300 de lei mai mică. Tomai de aceea, românii au făcut coadă la bănci. 

Specialiştii recomandă celor care vor să ia un credit cu garanţia statului să se asigure că banca de la care vor să se împrumute are suficienţi bani şi pentru dosarul lor. În caz contrar, se vor muta în casă nouă în 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Guvernul a suplimentat fondurile programului "Prima Casă"