Antena Meniu Search
x

Halloween-ul a fost sărbătorit în stil românesc, cu vrăjitoare, caracatiță violet și țuică

A fost noaptea în care românii au putut fi oricine şi-au dorit. De Halloween, cluburile din Capitală au fost pline de mirese, vrăjitoare, personaje de film sau de legende. În Transilvania, zeci de americani au îmbinat tradiţia lor cu cea a noastră.

Vezi și

A fost noaptea în care românii au putut fi oricine şi-au dorit. De Halloween, cluburile din Capitală au fost pline de mirese, vrăjitoare, personaje de film sau de legende. În Transilvania, zeci de americani au îmbinat tradiţia lor cu cea a noastră. Costumaţi cât mai înfricoşător, s-au cinstit cu ţuică, la foc de tabără, pe muzică românească interpretată live de lăutari.

Cu măşti, machiaje puternice şi costume ce au întors toate privirile, tinerii au transformat petrecerea de Halloween în noapte albă.

În Pasul Tihuţa, sărbătoarea americanilor s-a împletit cu tradiţiile românilor. Pe muzică lăutărească, la lumina focului de tabără şi cu ţuică de Bârgău, turişti din toate colţurile lumii au petrecut la un hotel dedicat contelui Dracula.

La jarul focului de tabără, turiştii au avut parte şi de o experienţă inedită. Au prăjit bucăţi de carne înfipte în furci.

De un meniu de sărbătoare, plin de culori stridente şi de arome neobişnuite, au avut parte şi clienţii din Braşov. Piesa de rezistenţă a fost caracatiţa violet. În total, pentru cinci farfurii inspirate din Halloween, fiecare oaspete a plătit 300 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Halloween-ul a fost sărbătorit în stil românesc, cu vrăjitoare, caracatiță violet și țuică