Antena Meniu Search
x

Prima ninsoare adevărată din această iarnă a paralizat Capitala. Nici pe trotuare nu s-a putut merge

Atâta zăpadă nu a văzut nici Capitala cât a fost iarna de lungă. Ninsoarea s-a oprit, însă meteorologii anunţă ger cumplit până sâmbătă dimineaţă.

Vezi și

Atâta zăpadă nu a văzut nici Capitala cât a fost iarna de lungă. Ninsoarea s-a oprit, însă meteorologii anunţă ger cumplit până sâmbătă dimineaţă. Astăzi, la prânz, oamenii încă înotau prin troiene. Pe trotuare a fost o adevărată aventură, iar pe şosele un haos. Reporterii noştri au filmat şi maşinile speciale care topesc munţi de zăpadă.

De trei zile, acesta este Bucureştiul. Gri, murdar şi acoperit de nămeţi. Trotuarele nu se mai văd de zăpadă. Un drum la magazin a devenit un chin pentru bătrâni: "E groaznic! E numai o potecă pentru o persoană. Nu s-a curăţat nimic." 

Un tramvai a deraiat, altul a rămas blocat pe şine. Multe mijloace de transport în comun au avut întârzieri. În straţii, oamenii au îngheţat. Nici pentru şoferi nu au fost mai bine. 

Asta deşi Primăria Capitalei anunţa de dimineaţă că 80% din arterele principale erau "la negru", adică deszăpezite. În timpul nopţii, au intervenit sute de utilaje, iar omătul strâns a fost depozitat în Piaţa Victoriei, acolo unde un utilaj îl va topi.  

Ninsorile se opresc, anunţă meteorologii. Dar ger va fi până la sfârşitul săptămânii. Astăzi, în Capitală s-au resimţit minus 20 de grade celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Prima ninsoare adevărată din această iarnă a paralizat Capitala. Nici pe trotuare nu s-a putut merge