Antena Meniu Search
x

Haos la Casele de Sanatate! Angajatii sunt tot mai stresati de gandul restructurarilor anuntate de minister

E fierbere mare in Casele de Asigurari si in Directiile de Sanatate Publica. Anuntul ministrului Sanatatii, conform caruia pana la 4.000 de oameni vor ramane fara loc de munca, i-a enervat pe salariati.

Vezi și

Victime sigure: asiguratii care au zilele acestea de rezolvat o problema prin aceste institutii. Dovada, intr-un reportaj filmat cu o camera ascunsa.

Replici dure se aud tot mai des la ghiseele Caselor pentru asigurari de sanatate. Angajatii sunt tot mai stresati. Cozile interminabile si oamenii nerabdatori le intind functionarilor nervii pana la disperare.

Pe langa stresul de zi cu zi, de ceva timp oamenii de la ghisee par sa aiba o grija in plus,  cea a locului de munca. Anuntul ministrului Sanatatii a starnit panica. Fiecare spera, totusi, ca nu el va fi pe lista neagra cu aproape 4.000 de nume.

Oficial, nu s-a stabilit nimic. Reporterii Observatorului au vrut totusi sa afle daca institutiile din tara se pregatesc de reorganizare. S-au dat drept angajati disperati ai Directiilor pentru Sanatate Publica si au luat legatura cu cateva consilii judetene.

„Va dati seama ca structura nu-i de nu stiu cate persoane, va fi de cinci, sase ca monitorizeaza spitalele din judet. Tot am auzit si noi, ministrul declara in stanga si-n dreapta. Ei, asta-i chestie de campanie electorala, ca banii se duc la bolnav, ca. e campanie, campanie”, a declarat o secretara a Consiliul Judetean Bacau.

Totusi, ministrul Sanatatii a declarat ca doreste sa faca o astfel de reorganizare in cel mai scurt timp. Din calculele demnitarului doar maximum 5% dintre angajatii DSP-urilor si CJAS-urilor ar ramane someri. Sacrificarea lor ar aduce o economie de cateva milioane de euro la buget.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Haos la Casele de Sanatate! Angajatii sunt tot mai stresati de gandul restructurarilor anuntate de minister