Antena Meniu Search
x

Hoaţa de pe autostradă, infractoare în serie! Tânăra care a furat maşina luată la ocazie ar fi ucis un pieton în 2009

Tânăra care a furat maşina care a luat-o la ocazie, în timp ce omul care îi oferea ajutor a oprit la o benzinărie, are o poveste incredibilă. Acum câţiva ani, când avea permis, a ucis pe trecerea de pietoni o bătrână.

Vezi și

Tânăra care a furat maşina care a luat-o la ocazie, în timp ce omul care îi oferea ajutor a oprit la o benzinărie, are o poveste incredibilă. Acum câţiva ani, când avea permis, a ucis pe trecerea de pietoni o bătrână.

A ales drumul spre Capitală. Când era aproape de Bucureşti, pe autostradă, Alina Badea, o tânără de 28 de ani, a regizat o scenă ca-n filme. S-ar fi prefăcut că îi este rău. Băuse mult, aşa cum avea să demonstreze testarea cu etilotestul,  dar a reuşit să convingă un şofer să o ia în maşină, la ocazie. De bună credinţă, omul s-a oprit şi la o benzinărie, să o ajute cu un pahar cu apă. Însă, a făcut o greşeală. Cheile au rămas în contact, iar maşina lui a dispărut!

Alina era obişnuită să iasă în evidenţă, spun gurile rele din satul natal Albota.

DUMITRU ION, primar Albota:

Iese in evidenta. Frumusica, silicoane, la albota nu se poarta, dar uite ca la Pitesti se poarta.

Însă bunicii îi iau apărea tinerei.

Alina Badea este o tânără cu o lungă poveste infracţională. În 2009 a ucis pe trecerea de pietoni o bătrână. Iar anul trecut a folosit acelaşi plan. Era tot băută când a furat un taxi din Piteşti. Judecătorii i-au dat o pedeapsă de 3 ani de închisoare, dar cu suspendare. Şi nu e tot.

DUMITRU ION, primar Albota:

Nu e primul gest. are 118.700.000 milioane de lei vechi amenzi la primarie, la Albota. Deci a facut multe. Multe a facut de a ajuns in situatia asta!

Unele dintre momente au fost şi filmate. Ca atunci când, după o noapte de pomină, a ieşit în faţa unui club din Piteşti şi nu reuşea să se ţină pe picioare. Şi-a prins părul în mărăcini.

A fost surprinsă şi pe marginea unei piscine, când nu reuşea să-şi ţină echilibrul.

Discuţie reporter - bunicul tinerei:

- Din ce-si castiga existenta fata? Munceste unde?

- Nu, ca normal nu cunosc situatia. Probabil parintii, ii dau parintii.

Dar n-ar fi ea de vină, ci anturajul, spune edilul.

DUMITRU ION, primar Albota:

E chiar o fata buna, dar in momentul in care o imbata pitestenii astia nu mai e Alina pe care o stiu eu. Dar e bine ca le-a dat bataie... Am auzit ca la o carciuma, la un resturant, bate la ei ca la fasole cand se imbata Alina.

Azi-noapte a fost încătuşată şi dusă în arest. Însă, astăzi, a fost eliberată sub control judiciar. Este cercetată în libertate pentru furt calificată şi pentru pentru că a condus cu permisul anulat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Hoaţa de pe autostradă, infractoare în serie! Tânăra care a furat maşina luată la ocazie ar fi ucis un pieton în 2009