Antena Meniu Search
x

Pentru câteva momente, forfota din Gara de Nord a fost înlocuită de Hora Unirii

Călătorii grăbiţi şi-au lăsat deoparte bagajele şi s-au prins în horă, alături de Ilie Năstase.

Vezi și

Călătorii grăbiţi şi-au lăsat deoparte bagajele şi s-au prins în horă, alături de Ilie Năstase. Însoţit de Mirela Vaida, Nicolae Voiculeţ a interpretat la nai celebrele versuri care i-au făcut pe români să dea mână cu mână.

Străini unul de celălalt, dar uniţi în simţiri, zeci de români s-au prins în horă pe peronul central din Gara de Nord pentru a celebra Mica Unire.

Zarva din Gară a fost înlocuită de acordurile celebrului naist Nicolae Voiculeţ, acompaniat de orchestra sa, dar şi de vedeta Antenei 1, Mirela Vaida.

Nicolae Voiculeţ: "Eu nu am să marchez această zi, ci am să o trăiesc din plin prin sunetele mele. În locul unde oamenii se întâlnesc vrând-nevrând şi sunt împreună de foarte mult."

Mirela Vaida: "Noi ne-am dorit foarte mult să nu cântăm pe o scenă, să nu fim noi aici şi ei acolo, ci noi să mergem în mijlocul lor."

Primul care s-a prins în horă a fost chiar invitatul special, Ilie Năstase.

Ilie Năstase: "Dacă erau politicienii pe vremea aia, noi nu ne uneam România. Şi dacă nu erau înţelepţi, nu ca cei - să nu zicem, acum nu mai eram România, eram două ţări diferite."

Indiferent de vârstă, dragostea de ţară i-a făcut pe călătorii grăbiţi să uite pentru o clipă de necazuri şi să se prindă în horă. Dragostea este şi subiectul noii emisiuni prezentate de Mirela Vaida. 

Mirela Vaida: "E clar că într-un fel sau altul m-am specializat, fără vrerea mea, în acest domeniu. Toţi până la urmă, trebuie să rezolvăm problemele de dragoste. Cu asta se va ocupa noua emisiune, <<Totul despre dragoste>> care va începe în luna februarie şi va fi în direct zilnic, la Antena 1."

Seara nu se putea încheia altfel, decât cu o interpretare specială, la nai, a imnului României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Pentru câteva momente, forfota din Gara de Nord a fost înlocuită de Hora Unirii