Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 9 aprilie: Leii sunt sfătuiţi să îşi măsoare cuvintele. Ar putea avea un conflict cu o persoană dragă!

Peştii ar trebui să acorde o mai mare atenţie sănătăţii. Nu este exclus să se confrunte cu o răceală sau cu o astenie de primăvară.

Vezi și

Peştii ar trebui să acorde o mai mare atenţie sănătăţii. Nu este exclus să se confrunte cu o răceală sau cu o astenie de primăvară.

Berbecii se pregătesc să primească o vizită. Musafirii le vor călca pragul şi vor petrece ziua în compania celor dragi. 

Taurii sunt plini de idei şi iniţiative spre bucuria prietenilor. Astăzi, nativii vor organiza tot felul de activităţi pentru grupul de prieteni.

Gemenii sunt energici şi încrezători în forţele proprii. Lucru care le vor ridica moralul şi celor din jur.

Racii vor să se odihnească. Însă, o ruda sau un prieten nu îi va lăsa şi îi va scoate din casă în a doua parte a zilei.

Nativii Leu ar putea intra în conflict cu o persoană dragă. Este indicat să încerce să-şi măsoare cuvintele în momentele tensionate şi să-şi păstreze calmul.

La fel şi Fecioarele care ar putea avea mici certuri în relaţia de cuplu. Îşi doresc ca partenerul de viaţă să le acorde mai multă atenţie, iar acest lucru va genera tot felul de discuţii.

Balanţele vor să facă mişcare şi să practice cât mai multe activităţi în aer liber. Nu este exclus să facă plimbări prin parc.

Scorpionii sunt sociabili astăzi. Vor merge la un eveniment şi vor întâlni o persoană nouă cu care vor păstra legătura.

Săgetătorii se vor ţine de o promisiune făcută în urmă cu mult timp. Iar persoana căreia îi vor face un favor va fi recunoscătoare.

Capricornii vor lăsa grijile deoparte, se vor relaxa şi îşi vor încarca bateriile pentru săptămâna viitoare.

Vărsătorii vor pleca într-o călătorie scurtă. Vor merge în afara oraşului pentru o zi alături de partenerul de viaţă.

Peştii ar trebui să acorde o mai mare atenţie sănătăţii. Nu este exclus ca aceştia să se confrunte cu o răceală sau cu o astenie de primăvară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 9 aprilie: Leii sunt sfătuiţi să îşi măsoare cuvintele. Ar putea avea un conflict cu o persoană dragă!