Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 06/12/2016. Nativii din zodia Berbec vor face pe plac tuturor

Nativii din zodia Berbec vor face pe plac tuturor. Vor fi îngăduitori şi receptivi la cerinţele apropiaţilor, iar seara va fi liniştită în sânul familiei.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec vor face pe plac tuturor. Vor fi îngăduitori şi receptivi la cerinţele apropiaţilor, iar seara va fi liniştită în sânul familiei.

Taurii încep dimineaţa cu o uşoară senzaţie de oboseală, dar o veste bună din partea colegilor îi motivează şi le dă energie tot restul zilei.

Gemenii se trezesc cu chef de viaţă şi parcă nimic nu ar sta în calea fericirii lor, pentru ei azi nu există cuvântul nu se poate.

Racii sunt mulţumiţi de cum evoluează situaţia lor financiară, iar asta le dă încredere şi putere să înceapă proiecte noi. În plan sentimental. nemulţumirile acumulate pot duce la certuri.

Pe acelaşi subiect

Va fi o zi de vis pentru LEI la locul de muncă. Sunt optimişti, plini de idei şi nu se tem să-şi asume noi responsabilităţi.

Fecioarele au energie cât pentru zece. Îşi diversifică activităţile astfel încât să facă puţin din toate. Spre seară dau tonul la distracţie în cercul de prieteni.

Pentru Balanţe banii vin şi se duc cât ar clipi. Dar nu contează că dispar atât de repede, ci datorită lor vor scăpa de datorii.

Nativi Scorpioni! Astăzi sunteţi nişte cuceritori. Iar dacă raţiunea se pune îm calea sentimentelor, ei bine, atunci ascultaţi-vă inima. Veţi fi mai câştigaţi!

Săgetătorii sunt vulcanici şi astăzi ar putea avea reacţii care nu sunt tocmai la locul lor. Sentimentele nu trebuie ascunse, dar n-ar strica să fie mai ponderaţi.

Capricornii impresionează prin energia de care dau dovadă. O prezenţă plăcută ca a lor transformă o zi banală într-una specială.

Aşa că luaţi exemplu de la ei, nativi Vărsători, pentru că astăzi aveţi toate motivele să fiţi binedispuşi. Relaţia cu partenerul de viaţă merge în direcţia potrivită.

Iar Peştii vor avea parte de surprize frumoase în plan profesional. Seara se anunţă şi ea plină de relaxare şi voie bună!

Acestea au fost previziunile astrale, ne revedem puţin mai târziu la ştirile mondene!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 06/12/2016. Nativii din zodia Berbec vor face pe plac tuturor