Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 07/12/2016. Nativii din zodia Scorpion vor fi foarte conştiincioşi şi nu se dau în lături de la nimic

Vezi și

Nativii din zodia Berbec vor face tot posibilul să împace latura familială cu cea profesională şi le vor ieşi toate exact cum au plănuit.

Rezultatele bune din plan profesional îi vor determina pe Tauri să-i privească pe cei din jur cu superioritate. Ar fi indicat să renunţe la această atitudine dacă nu vor să stârnească furtuni în jurul lor.

Gemenii sunt agitaţi şi riscă să creeze haos în jurul lor. N-ar strica să se mai tempereze puţin.

Racii vor avea o zi relaxantă. Toate le vor merge ca pe roate, mai ales la serviciu.

Leii îşi vor aloca tot timpul rezolvării unei probleme de familie. Nu se anunţă o zi uşoară e adevarăt, dar rezultatele bune nu vor întârzia să apară.

Ar fi bine ca nativii din zodia Fecioară să stea departe de certuri şi de scandaluri. Nu de alta, însă vor ieşi tare şifonaţi din eventualele conflicte.

Balanţele sunt încăpăţânate şi nu vor să renunţe la propriile idei, nici în ruptul capului Şi bine fac! Până la urmă se vor impune.

Scorpionii se simt în mare formă, deşi sunt implicaţi în multe activităţi profesionale, nu vor ezita şi vor accepta să se implice în noi proiecte.

Săgetătorii vor avea multe satisfacţii, astăzi, în plan profesional. Meritele lor vor fi răsplătite.

Capricornii sunt cam morocănoşi. Nu sunt în forma lor cea mai bună, însă se vor strădui să fie o companie plăcută.

Vărsătorii vor avea o zi favorabilă dezvoltării relaţiilor sociale. Vor avea parte de tot felul de întâlniri benefice pentru viitorul lor.

Nativii Peşti ştiu ce vor şi luptă cu înverşunare pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Cu aşa viziune se vor bucura şi de reuşite.

Acestea au fost previziunile astrale, ne revedem puţin mai târziu la ştirile mondene! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 07/12/2016. Nativii din zodia Scorpion vor fi foarte conştiincioşi şi nu se dau în lături de la nimic