Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 17/10/2015. Se anunţă o zi agitată pentru nativii peşti

Chiar dacă e sâmbătă, berbecii sunt cu gândul tot la muncă. Asta i-ar putea trimite la farmacie sau chiar la urgenţe. Ar fi bine să îşi dozeze atent efortul!

Vezi și

 Chiar dacă e sâmbătă, berbecii sunt cu gândul tot la muncă. Asta i-ar putea trimite la farmacie sau chiar la urgenţe. Ar fi bine să îşi dozeze atent efortul!

Taurii vor fi mai sensibili astăzi. O replică nevinovată spusă de un prieten sau o rudă i-ar putea supăra. Aveţi grijă în preajma lor.

Gemenii ar putea pleca astăzi într-o călătorie. Dar nu o fac să se relaxeze. Au de rezolvat nişte probleme urgente.

Probleme au şi racii, dar nu se vor grăbi să le rezolve. Chiuveta din bucătărie e plină cu vase murdare, iar lângă maşina de spălat s-a adunat un munte de haine. Care va creşte şi astăzi. Aceşti nativi sunt cu gândul doar la distracţie.

Leii ar putea primi nişte bani astăzi. Ar face bine să-i pună deoparte că se anunţă vremuri grele.

Nativ fecioară, rezervă-ţi momente numai pentru tine şi activităţile dragi sufletului tău. Plimbă-te prin locurile preferate, poţi chiar face o schimbare în înfăţişarea şi în stilul de viaţă.

Ideal ar fi ca balanţele să se odihnească şi să lase grijile deoparte. O carte sau o plimbare cu o persoană dragă le-ar putea reda zâmbetul.

Scorpionii vor fi înconjuraţi de prieteni astăzi. Un lucru bun la prima vedere dar lucrurile nu vor sta chiar aşa. E rost de un conflict.

Va fi o zi plină pentru săgetători. Plină de satisfacţii în plan personal, dar şi financiare. Un motiv întemeiat să petreacă diseară alături de persoana iubită.

Astăzi, capricornilor, gândurile vă zboară la vacanţă. Într-o destinaţie exotică nu puteţi merge dar şi să staţi în casă toată ziua parcă e păcat. Mergeţi într-o drumeţie!

Grija banilor îi va bântui pe vărsători. O datorie mai veche sau o cheltuială neprevăzută i-ar putea mâhni.

Pentru nativii peşti, finalul acestei săptămâni este tumultuos în relaţiile emoţionale. Posibil să apară discuţii aprinse. Să fie prudenţi şi să evite concluziile pripite!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 17/10/2015. Se anunţă o zi agitată pentru nativii peşti