Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 2 Octombrie 2017

Horoscopul zilei: 2 Octombrie 2017

Nativii din zodia Berbec îşi vor pune toate speranţele într-o persoană care. Deşi mai are multe de învăţat, promite mult.

****

Firi perfecţioniste de fel, nativii in zodia Taur se vor lăsa pradă unei nebunii de moment. Şi bine vor face pentru că vor avea parte de experienţe inedite pe care NU le vor uita.

****

Pe acelaşi subiect

Pentru Gemeni se anunţă o zi bună pentru a face planuri. Atât la locul de muncă, cât şi acasă, ceea ce îi va ajuta să se elibereze puţin în perioada următoare.

****

Racii au parte de o perioadă destul de lejeră din punct de vedere al serviciului. Aşa că profitaţi de aceste momente libere şi relaxaţi-vă alături de familie şi prieteni.

****

Ideile ingenioase vă vor salva şi astăzi nativi Leu. Veţi deveni un erou în faţa colegilor după ce rezolvaţi o problemă într-un proiect ce părea pierdut.

****

Fecioarele vor avea o zi plină şi stresantă. Indicat ar fi să NU planificaţi nimic în plus, pentru că sigur NU o să ajungeţi să le rezolvaţi.

****

Balanţelor le plac jocurile şi vor face orice ca să îi atragă şi pe cei dragi în ele. Atenţie pentru că dnintr-o joacă puteţi răni sentimentele cuiva.

****

Nativi Scorpioni! Astăzi este o zi potrivită pentru susţinerea unor lucrări sau negocierea unor contracte. Aveţi un farmec aparte şi îi veţi cuceri pe toţi cu atitudinea voastră.

****

Cât e ziua de lungă Săgetăorii îşi vor face planuri de concediu. Nici NU se pune problema de lucruri serioase. Ei vor căuta oferte şi vor pregăti o vacanţă de vis.

****

Pentu Capricorni banii NU sunt o problemă astăzi! Vor cheltui destul de mult, dar se vor simţi bine.

****

Varsatorii vor avea parte de momente romantice astăzi. Se simt foarte bine alături de partenerul de cuplu şi NU concep viaţa fără această persoană.

****

Iar Peştii vor primi nişte oferte interesante pe care NU au voie să le refuze!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei: 2 Octombrie 2017