Antena Meniu Search
x

Prințul Harry încalcă din nou protocolul regal! Iubita lui, actrița Meghan Markle, surprinsă total de gestul lui (FOTO)

Prințul Harry a încălcat din nou protocolul regal, el fiind surprins în momentul în care își sărută iubita, actrița Meghan Markle.

Prințul Harry a încălcat din nou protocolul regal, el fiind surprins în momentul în care își sărută iubita, actrița Meghan Markle.

După ce la începutul săptămânii, Harry şi Meghan au fost văzuţi pentru prima dată ţinându-se de mână, la Jocurile Invictus, unde de altfel au şi avut prima apariţie publică împreună, acum prințul a căpătat și mai mult curaj și a sărutat-o pe obraz pe actrița canadiană.

Fotografiile au fost făcute în timpul ceremoniei de închidere a Jocurilor Invictus, cei doi fiind surprinși în mai multe ipostaze intime.

Pe acelaşi subiect

Cei doi sunt împreună din iulie 2016.

Într-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle a spus, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: "Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi".

Prinşul Harry a instituit Jocurile Invictus în 2014, cu scopul de a sprijini reabilitarea fizică şi psihică a militarilor şi veteranilor răniţi. În acel an, jocurile au fost organizate la Londra.

Anul acesta, Jocurile Invictus se desfăşoară la Toronto, unde participă echipe din 17 ţări, reunind peste 500 de sportivi, care concurează la 11 discipline sportive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Prințul Harry încalcă din nou protocolul regal! Iubita lui, actrița Meghan Markle, surprinsă total de gestul lui (FOTO)