Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 23 aprilie 2017. Nativii Peşti vor da frâu liber imaginaţiei, iar Săgetătorii vor primi o SUMĂ MARE DE BANI!

Berbecii nu stau foarte bine la capitolul bună-dispoziţie. Îşi pierd răbdarea cu uşurinţă şi sunt predispuşi la certuri cu cei din jur.

Vezi și

Berbecii nu stau foarte bine la capitolul bună-dispoziţie. Îşi pierd răbdarea cu uşurinţă şi sunt predispuşi la certuri cu cei din jur.

Comunicarea este cuvântul cheie pentru Taurii. Vor lămuri anumite neînţelegeri cu o persoană cu care au intrat în conflict, recent. 

Programul Gemenilor va fi dat peste cap de evenimente neprevăzute, în prima parte a zilei. Însă, spre seara, lucrurile se vor aşeza şi vor petrece timp alături de cei dragi.

Racii ar putea avea parte de o dezamăgire din partea unei persoane la care nu se aşteptau. Indicat este să nu se lase prea afectaţi de acest lucru.

Pe acelaşi subiect

Leii doresc să iasă din rutina zilnică. Vor practica activităţi artistice care îi vor deconecta complet de la stresul cotidian.

Fecioarele vor rămâne cu buzunarele goale. Vor merge la cumpărături şi vor cheltui banii fără să acorde o importanţă prea mare bugetului.

Balanţele ar putea avea parte de certuri cu partenerul de viaţă. Se pare că o problema din trecut a rămas nerezolvată, iar aceştia nu o vor trece prea uşor cu vederea.

Scorpionii se vor confrunta cu mici probleme de sănătate. De vină ar putea fi vremea capricioasă sau un obicei nociv.  

Săgetătorii vor primi o sumă de bani. O rudă sau un prieten, pe care l-au împrumutat în trecut, le va returna datoria.

Capricornii se vor reuni cu gaşca de prieteni. Aceştia ar putea ieşi la o plimbare prin parc sau să ia masa în oraş în aceasta după-amiază.

Vărsătorii vor întâmpina un eveniment neplăcut azi. Nu este cazul să-şi facă prea multe griji pentru că un prieten le va sări în ajutor şi totul se va termina cu bine. 

Nativii Peşti sunt creativi astăzi. Aceştia şi-ar putea descoperi un talent necunoscut sau să înceapă să practice un nou hobby. 

Acestea au fost previziunile astrale. Noi ne revedem şi ora următoare! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 23 aprilie 2017. Nativii Peşti vor da frâu liber imaginaţiei, iar Săgetătorii vor primi o SUMĂ MARE DE BANI!