Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 23 mai 2016. Săgetătorii vor fi nevoiţi să ia o decizie importantă

Ziua de luni vine cu multe laude pentru nativii Fecioară. O persoană de la locul de muncă le apreciază eforturile şi nu va ezita să le arate asta.

Vezi și

Astăzi este rândul Berbecilor să-i binedispună pe cei din jur. Vor face complimente şi vor reuşi să le aducă zâmbetul pe buze colegilor de muncă.

Nu la fel este ziua de luni şi pentru nativii Taur. Îşi vor începe săptămâna cu buzunarele goale. Şi nu au nicio soluţie pentru problemele financiare cu care se confruntă.

Gemenii în schimb se răsfaţă. Vor cumpăra un gadget care le va face viaţa mai uşoară.

Racii sunt foarte agitaţi la începutul săptămânii. Ar trebui să se relaxeze şi să încerce să rezolve problemele cu multă răbdare.

Leii ar trebui să asculte mai mult la ceea ce spun cei din jur. Astfel, vor afla de o oportunitate care i-ar putea ajuta să avanseze în carieră.

Ziua de luni vine cu multe laude pentru nativii Fecioară. O persoană de la locul de muncă le apreciază eforturile şi nu va ezita să le arate asta.

Urmează o perioadă excelentă pentru Balanţe. Vor primi numai veşti bune, vor face schimbări majore şi vor avea parte de tot sprijinul familiei.

Nativii Scorpion vor cunoaşte o persoană nouă. Cineva care îi va ajuta pe viitor şi cu care vor avea o relaţie apropiată.

Săgetătorii vor fi nevoiţi să ia o decizie importantă în relaţia de cuplu. Au avut multe certuri în ultima perioadă, iar azi s-a umplut paharul.

Capricornii vor fi dezamăgiţi pe plan profesional. S-au luptat cu morile de vânt şi vor renunţa la un obiectiv. Nu este cazul să dispere pentru că vor apărea noi oportunităţi când se aşteaptă mai puţin.

Vărsătorii sunt sociabili astăzi. Vor avea parte de conversaţii interesante cu oameni inteligenţi şi vor lăsa o impresie bună persoanelor cu care vor interacţiona.

Pentru nativii Peşti nu este o zi bună pentru luarea unor decizii importante. Veştile din ultima vreme şi-au lăsat amprenta asupra lor. Este momentul să-şi îndrepte atenţia către ceea ce ii face cu adevărat fericiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 23 mai 2016. Săgetătorii vor fi nevoiţi să ia o decizie importantă