Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 24 iunie 2017 - Weekendul începe cu veşti bune pentru FECIOARE!

Berbecii resimt oboseala acumulată în cursul săptămânii. Astrele le recomandă să rezerve acest weekend pentru relaxare. 

Vezi și

Berbecii resimt oboseala acumulată în cursul săptămânii. Astrele le recomandă să rezerve acest weekend pentru relaxare. 

Atenţie mare, nativi Taur. Partenerul de viaţă este sătul de tăcerea şi posesivitatea voastră şi este posibil să vă pună în faţa faptului împlinit. 

Gemenii nu stau foarte bine la capitolul comunicare astăzi. Din fericire, un prieten le va face o invitaţie la un concert sau poate la un film, pe care nu ar trebui să o refuze. 

Nativii Raci fac planuri pentru a înnoi ceva în casă sau pur şi simplu se apucă de renovat. O rudă apropiată le va sări în ajutor. 

Pe acelaşi subiect

Leii fac mai multe calcule astăzi. Plănuiesc o vacanţă aşa că e important să ştie ce buget au.

Pentru Fecioare weekendul începe cum nu se putea mai bine. O sumă de bani neaşteptată le va readuce buna dispoziţie. 

Balanţele fie întâlnesc astăzi perechea potrivită, fie, dacă sunt căsătoriţi, vestea că vor deveni părinţi îi va aduce în al 9-lea cer.

Scorpionii au şansa astăzi ca , în sfârşit, să achiziţioneze un teren pentru casa visurilor lor. Spre seară vor primi o vizită de la o persoană foarte dragă. 

Nativii din zodia Săgetător primesc o veste care vizează rezolvarea unor acte cu privire la o tranzacţie importantă. Vor sărbători reuşitele alături de persoana iubită. 

Capricornii ar trebui să fie ceva mai atenţi la problemele de sănătate. Este indicat ca în acest weekend să se odihnească pentru că urmează o săptămână lungă pentru ei. 

Vărsătorii primesc o veste bună despre o mărire de salariu pe care o urmăresc de ceva vreme. Sunt foarte bine dispuşi astăzi, astfel că totul le va merge conform planurilor. 

Iar Peştii primesc o veste bună din partea copiilor. Cei care sunt singuri au şansa să întâlnească o persoană specială astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 24 iunie 2017 - Weekendul începe cu veşti bune pentru FECIOARE!