Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 6 Martie 2017

Horoscopul zilei pentru Berbec

Săptămâna debutează cu multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Temele principale ale zilei se pare că vor fi activitățile profesionale, condițiile de muncă de la serviciu și salarizarea aferentă. Ferește-te de a vorbi prea mult și de a-ți expune părerile personale vizavi de oameni și fapte, cunoscute prea puțin sau deloc. Unele decizii luate mai demult pentru segmentul profesional le vei reconsidera începând de astăzi. 

Horoscopul zilei de pentru Taur

S-ar putea să primești bani în urmă depunerii eforturilor la serviciu. Un șef pune o vorba bună pentru ține și astfel, pe neașteptate primești mai mult decât te așteptai tu. Astfel te poți bucură de cumpărături, dar poți achita și diverse facturi, taxe sau ale servicii de care dorești să beneficiezi atât tu cât și cei dragi. Totuși, veniturile tale din muncă depusă în câmpul muncii sunt fluctuante și ar fi bine să cheltuiești strictul necesar.

Pe acelaşi subiect

Horoscopul zilei pentru Gemeni

Este o zi contradictorie, cu schimbări bruște de dispoziție sufletească. Pentru că tu îți dorești să te ocupi de călătorii, de studii, de activități culturale îți este dificil să faci față și solicitărilor venite din partea celorlalți. Mai ales dinspre segmentul profesional apăr tot soiul de treburi pe care ești nevoit să le rezolvi în regim de urgență. Fii înțelegător și ocupă-te de tot ce ți se cere. 

Horoscopul zilei pentru Rac

Chiar dacă este începutul săptămânii, tot mai ai nevoie de câteva zile de odihnă. Mentalul este ceva mai liniștit și astfel îți poți pune ordine în gânduri și treburi personale. Nemulțumiri apăr fie din cauza bugetului comun cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii, fie din cauza relațiilor cu persoanele din anturajul apropiat. Deocamdată ai răbdare, ocupă-te de sufletul și trupul tău și, la nevoie, sfătuiește-te cu cei dragi. 

Horoscopul zilei pentru Leu

Prima parte a zilei este favorabilă schimbului de idei și informații cu prietenii și cu persoanele din anturajul profesional. Unele vești păr destabilizatoare, insă doar în aparentă. Dincolo de evenimentele în care ești implicat și în care se preconizează să te implici într-un viitor apropiat există detalii pe care le poți observă și înțelege în totalitate. Detasează-te de forfotă cotidiană și rezervă momente de liniște și pentru plimbări în aer liber. 

Horoscopul zilei pentru Fecioara

Sunt momente importante pentru relațiile cu prietenii sau cu persoanele din segmentul profesional care te sprijină de ceva vreme. Pe lângă schimbul de amabilități plăcute vei obține informații prețioase vizavi de îmbunătățirea performanțelor tale profesionale. De asemenea este posibil să afli despre contracte noi de colaborare, însă care deocamdată presupun venituri mici și destul de multă muncă pe termen îndelungat. 

Horoscopul zilei pentru Balanta

Ziua este favorabilă plănuirii unor călătorii, a unor studii sau pentru a luă legătură cu persoanele cunoscute aflate departe de granițele țării. Minunat este că cei dragi te susțin și ai putea aranjă o ieșire în lumea largă, chiar și pentru săptămânile următoare. Neplăcerile pot interveni dinspre segmentul profesional, în sensul că unii colegi te solicita prea mult în favoarea lor. Mai întâi ocupă-te de treburile tale. 

Horoscopul zilei pentru Scorpion

Este o zi în care ai putea rezolvă chestiuni financiare legate de casă, de genul achitarea unor facturi sau servicii necesare segmentului domestic. De asemenea, membrii familiei pot avea nevoie de ajutorul tău material. Pe de altă parte este rost să obții ceva bani din angajamentele parteneriale în care ești implicat. Cheltuiește cu măsură și evită să te lași impresionat de așa-zisele probleme ale celorlalți. 

Horoscopul zilei pentru Sagetator

Relațiile parteneriale sunt foarte animate, atât cele personale, cât și cele profesionale. Sunt posibile discuții importante despre dezvoltarea acestor relații sau despre cotractarea altora noi. Însă, fii prudent și ascultă atent ce ți se spune, pentru că perioadă traversată predispune la minciuni, falsuri în documente oficiale și scopuri personale egoiste greu de observat. 

Horoscopul zilei pentru Capricorn

Începi săptămâna cu multă treabă, mai ales în segmentul profesional. Discuțiile colegiale îți aduc informații prețioase legate de condițiile de muncă și salarizarea aferentă. Se întrezăresc îmbunătățiri, dar este posibil să sacrifici unele relații cu oameni alături de care, până nu demult, ai desfășurat proiecte de anvergură. Însă tu trebuie să îți vezi de drumul tău și să lași emotivitatea deoparte. 

Horoscopul zilei pentru Varsator

Legăturile sentimentale reprezintă subiectul principal al zilei. Sunt posibile tensiuni, discuții aprinse pe chestiuni amoroase vechi, considerate undeva cândva lămurite, dar care acum se constată că sunt mai actuale că niciodată. Și totuși, pentru că ești fermecător, cu puțin efort și bunăvoință poți aplana orice animozitate. Nevoile tale sufletești și afective se schimbă încet, sigur și discret. 

Horoscopul zilei pentru Pesti

Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate și cu greu se poate ajunge la un consens pe teme domestice. Pentru că ești destul de interiorizat, discret, cei dragi îți pot reproșa faptul că la nevoie îi lași baltă sau îți neglijezi îndatoririle casnice. Revizuieste-ți atitudinea față de aceste persoane și fii alături de ei. Chiar dacă, vorbele lor te necăjesc, provocarea din spatele situațiilor ivite constă în a echilibra singurătatea cu socializarea.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei: 6 Martie 2017