Antena Meniu Search
x
LIVE

Horoscopul zilei 17/03/2017 - Atenție, FECIOARELE vor avea astăzi UN MARE SUCCES pe plan profesional!

Veste bună pentru Fecioare, a venit vremea ca eforturile lor din ultima vreme să fie răsplătite.

la 17.03.2017, 08:29
Vezi și

Veste bună pentru Fecioare, a venit vremea ca eforturile lor din ultima vreme să fie răsplătite.

Berbecii sunt hotărâţi să facă schimbări importante în viaţa lor, în special pe plan profesional.

Taurii au succes nesperat în afaceri, dar ar fi bine să nu-şi forţeze norocul.

Gemenii sunt conduşi de spiritul de aventură şi se gândesc să plece într-o scurtă vacanţă în acest weekend.

Racii nu se mai opresc din a face lucruri frumoase şi surprize plăcute celor din jur. Vor oare să-şi spele păcatele sau sunt dezinteresaţi?

În schimb, Leii se simt abandonaţi de persoana iubită, iar acest lucru îi face să fie morocănoşi şi cu mai puţin chef de vorbă.

Fecioarele vor avea, astăzi, un mare succes pe plan profesional. Eforturile din ultima vreme vor fi răsplătite din plin.

Pentru Balanţe nu se anunţă o zi favorabilă pentru investiţii, aşa că ar trebui să stea deoparte de tot ceea ce ţine de finanţe.

Scorpionii vor fi astăzi în elementul lor. Se vor implica în tot felul de activităţi profesionale, iar asta îi reţine până târziu la serviciu, iar partenerul de viaţă nu va fi deloc de acord cu asta.

Şi dacă tot e vineri, Săgetătorii îşi fac deja planuri pentru weekend şi nu prea le stă gândul la muncă. Ar trebui să fie mai serioşi pentru a nu avea probleme cu şefii.

Capricornilor le merge bine şi în plan profesional şi în plan sentimental. Aşa că au numai motive de bucurie astăzi.

Vărsătorii vor întâmpina ceva dificultăţi până la orele prânzului, iar asta îi face să creadă că vor avea o zi proastă, însă lucrurile se vor schimba radical.

Iar Peştii vor primi pe seară vizita unor persoane cu care nu s-au mai văzut de mult timp. Se vor relaxa şi distra în compania acestora.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 17/03/2017 - Atenție, FECIOARELE vor avea astăzi UN MARE SUCCES pe plan profesional!