Antena Meniu Search
x

Hot inarmat, cautat in Targoviste

Politistii din Targoviste sunt in alerta. Cauta un hot care are un pistol si peste 30 de gloante. Le-a furat din masina directorului penitenciarului de la Targsor.

Vezi și

Odata cu arma si munitia a luat si 7.000 de euro, bani cu care seful inchisorii avea de gand sa-si cumpere o masina. Ca sa puna mana pe hotul inarmat, politistii au facut filtre la toate iesirile din oras.

Florin Stanciu, directorul penitenciarului de la Targsor, a ramas, aseara, fara 7.000 de euro si fara pistolul pe care il tinea in masina.

“Am parcat masina in fata curtii unui prieten, am intrat in curte sa vorbesc cu el si dupa cinci minute, cand am iesit, am constatat ca mi-a fost spart geamul masinii din care mi s-a sustras borseta cu bunurile personale”, povesteste barbatul.

Cand si-a dat seama ce s-a intamplat, directorul penitenciarului a sunat imediat la 112. Un pistol Glock, calibru 9 milimetri si doua incarcatoare cu 34 de gloante se afla acum in mainile unui hot.

Politistii au inchis orasul Targoviste ca sa gaseasca arma si munitia. Zeci de masini au fost verificate la sange de politisti.

Directorul penitenciarului a fost dus la sectia de politie pentru declaratii. El este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Hot inarmat, cautat in Targoviste