Antena Meniu Search
x

Video Hotelierii de pe litoral au început pregătirile pentru sezonul estival. În Constanţa sunt aşteptate relaxări ale restricţiilor

Litoralul se pegăteşte pentru valul de turişti! Incidenţa la nivelul municipiului Constanţa a scăzut sub 1,5 la mie, iar asta înseamnă că va urma o relaxare a restricţiilor.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 09.05.2021, 10:13

Vezi și
  • Hotelierii de pe litoral pregătesc oferte pentru cei care merg la mare încă de la 1 iunie.

Din acest sfârşit de săptămână, la malul mării, restaurantele pot să funcţioneze la o capacitate de 50% în interior, aceeaşi regulă aplicându-se şi la sălile de spectacole şi la cinematografe.

La Constanţa pot fi organizate evenimente, concerte sau festivaluri la care pot participa maximum 300 de spectatori, însă aceştia trebuie să păstreze, în mod evident, distanţa între ei, minim doi metri, şi să poarte măşti de protecţie.

Atmosfera de la mare ne duce, deja, cu gândul la vacanţă. Deja hotelierii de pe litoral au început să se pregătească, să facă oferte, de la 1 iunie, pentru debutul de sezon.

Turiştii români, aşteptaţi cu braţele deschise în Bulgaria

În Bulgaria, dacă vrem să trecem în ţara vecină, avem nevoie de dovada faptului că suntem vaccinaţi cu cele două doze, avem nevoie de un test PCR negativ, făcut în ultimele 72 de ore, sau de un test rapid negativ făcut în ziua în care plecăm.

Pornim şi noi spre staţiunile din Bulgaria şi veţi vedea în ediţiile Observator cum este atmosfera acolo şi cum se pregătesc hotelierii din Bulgaria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Hotelierii de pe litoral au început pregătirile pentru sezonul estival. În Constanţa sunt aşteptate relaxări ale restricţiilor