Antena Meniu Search
x

Hotelierii au lansat deja oferte de Paşte şi aşteaptă pregătiţi turiştii

Abia a trecut Crăciunul, că hotelierii se pregătesc deja pentru primul val de turişti... de Paşte! Preţurile sunt cu 20 la sută mai mici, acum cu trei luni înainte de sărbători.

de Redactia Observator

la 19.01.2020, 22:59

Vezi și

Abia a trecut Crăciunul, că hotelierii se pregătesc deja pentru primul val de turişti... de Paşte! Preţurile sunt cu 20 la sută mai mici, acum cu trei luni înainte de sărbători. Pe litoral ofertele combină tradiţii mai vechi, precum slujba pe plajă cu obiceiuri noi-plimbare cu gondola veneţiană şi relaxare la spa. 

În noaptea Învierii, Lumina Sfântă vine pe mare. Este motivul pentru care de la un an la altul, tot mai mulţi turişti vor să petrească sărbătorile pe litoral. Cei mai prevăzători şi-au făcut deja rezervări

Şi acest hotel de trei stele din Eforie Nord combină tradiţiile  vechi cu obiceiuri noi: "În seara de înviere va fi o primire tradiţională cu ouă roşii, vin şi cozonac. Un brunch pascal pe 19 aprilie cu un meniu tradiţional şi program artistic cu muzică live."

Turiştii care îşi fac din timp rezervare beneficiază de reduceri de până la 20 la sută. Preţurile pornesc de la 300 de lei de persoană pentru trei nopţi şi pot ajunge până la 600 de lei, cu servicii all inclusive.

Şi hotelierii din delta Dunării se pregătesc deja pentru Paşte. Preţul cazărilor în Deltă variază  între 170 şi 300 de lei de persoană.

30 de hoteluri vor fi deschise pe litoral în perioada sărbătorilor pascale. Cele mai  multe în Mamaia şi Eforie. Pentru prima dată în acest an turiştii se vor putea plimba cu gondola în Portul Tomis din Constanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Hotelierii au lansat deja oferte de Paşte şi aşteaptă pregătiţi turiştii