Antena Meniu Search
x

Hotelierii se pregatesc pentru mini-vacanta de 1 Mai

Indiferent de vreme, de 1 mai, litoralul va fi plin de turisti. Peste o luna, tinerii vor fi gata de distractie, iar hotelierii gata sa le ofere de toate. Nicio camera nu va ramane goala. Pregatirile sunt in toi, iar romanii sunt deja cu gandul la vacanta.

Vezi și

Atmosfera de vacanta, ca in Hawaii. Preturi si conditii, ca in Romania. Daca vremea ajuta, peste exact o luna, pe litoral vor "rasari" turistii. Mai ales ca vacanta de 1 mai este legata, anul acesta, de zilele libere de Paste. Desi plajele s-au micsorat fata de anul trecut, afaceristii de la malul marii spera ca numarul de turisti sa creasca. La fel si incasarile.

Personalul trebuie sa invete sa fie respectuos si sa serveasca rapid. Bucatarii din hotelurile cu multe stele au inceput deja exercitiie de indemanare si viteza.

O cina selecta cere un pat de lux si un portofel mai gros. Pentru o camera dubla, intr-un hotel de lux, turistii vor plati 149 de euro pe noapte, cu demipensiune inclusa. Daca vor vedere la mare, trebuie sa mai scoata 20 de euro din buzunar. Pentru toti ceilalti exista oricand varianta ieftina: cortul instalat pe plaja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Hotelierii se pregatesc pentru mini-vacanta de 1 Mai