Antena Meniu Search
x

Hotelul unde femeile si barbatii sunt despartiti pe toata durata sejurului

Mergem la hotel in general sa ne relaxam, sa ne distram, sa ne facem de cap. Ca in concediu, nu? Nu neaparat, spune un egiptean mai serios. El a deschis pe malul Marii Rosii un hotel unde multe dintre placerile vietii sunt total interzise. Cum ar fi alcoolul. Dar si iubirea

Vezi și

Statiunea Hurgada, din Egipt, este considerata un adevarat rai pentru turistii veniti din toate colturile lumii. Cat e anul de lung, aici gasesti soare si timp numai bun pentru plaja. Intr-o tara majoritar musulmana, acest peisaj nu este insa privit cu ochi buni de localnici. Asa ca unul dintre ei a decis sa revolutioneze turismul si a deschis primul hotel islamic din regiune. Aici, barbatii si femeile locuiesc la etaje separate, iar costumele de baie sunt interzise cu desavarsire. “Nu se serveste nicio bautura alcoolica si nici nu se fumeaza. Nu exista nici trabucuri, nici tigari. Nimic! Aici nu sunt permise viciile”, a declarat Yasser Kamal, proprietarul hotelului.

Deocamdata, hotelul, care este inca in renovare, nu a reusit sa adune prea mult oaspeti. Putinii care s-au lasat insa atrasi de oferta neobisnuita au, toti, principii bine conturate.

Proprietarul hotelului militeaza chiar pentru interzicerea totala a alcoolului in toata statiunea de la Marea Rosie. Pentru buna educare a copiilor, sustine el. Intr-un loc ce supravietuieste, insa, din turism, ar fi un gest sinucigas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Hotelul unde femeile si barbatii sunt despartiti pe toata durata sejurului