Antena Meniu Search
x

Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei

Urmărire ca-n filme, pe străzile Capitalei. Patru bărbaţi, prinşi în flagrant când furau dintr-o casă din Otopeni, au încercat să scape cu maşina de oamenii legii.

Vezi și

După o cursă de câţiva kilometri, au fost încolţiţi pe un bulevard din centrul Bucureştiului. Suspecţii ar fi spart zece case din Otopeni până acum.

Cei patru tineri au luat în vizor aseară o nouă vilă din Otopeni. Au aşteptat să plece proprietarii şi au forţat ferestrele locuinţei. Credeau că nu-i vede nimeni, dar poliţiştii erau la pândă.

După 30 de minute hoţii au ieşit din casă cu o pradă impresionantă. Ceasuri de aur, bijuterii şi bani. Prejudiciul total: 15 mii de lei.

Când au urcat totul în maşină, poliţiştii au ieşit din ascunzătoare. I-au somat pe suspecţi, dar în loc să coboare din maşină, au demarat în trombă.

A început o cursă de câţiva kilometri, pe străzile aglomerate. Abia în buricul capitalei, soţii au fost opriţi, iar în portbagajul maşinii poliţiştii au găsit toate bunurile furate.

Anchetatorii cred că aceşti tineri au mai spart zece locuinţe, doar în judeţul ilfov. Pentru asta ar putea sta până la 15 ani în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei