Antena Meniu Search
x

Hoţii de fier vechi nu mai ţin cont de nimic atunci când este vorba de bani

Hoţii de fier vechi nu mai ţin cont de nimic atunci când este vorba de bani. Nici măcar când pun în pericol vieţi omeneşti. Noua lor ţintă sunt capacele de canalizare, pe care pot obţine sume frumoase.

de Redactia Observator

la 19.07.2019, 14:38

Vezi și

Hoţii de fier vechi nu mai ţin cont de nimic atunci când este vorba de bani. Nici măcar când pun în pericol vieţi omeneşti. Noua lor ţintă sunt capacele de canalizare, pe care pot obţine sume frumoase. Autorităţile recunosc că sunt mii de guri de canal neacoperite în Bucureşti după ce hoţii le-au furat capacele. Dar situaţia pare să le fi scăpat de sub control. 

În ultimele luni, locuitorii unui cartier din sectorul şase al Capitalei stau cu teama de fiecare dată când trebuie să îşi lase copiii la joacă. Gurile de canalizare de pe străzi au rămas descoperite după ce hoţii de fier vechi au furat capacele grele de câteva zeci de kilograme.

Ajunşi la limita răbdării, oamenii au apelat la propriile metode de a astupa aceste guri de canale. Vorbim de materiale pe care un copil le-ar putea ridica foarte uşor şi s-ar putea ajunge la o tragedie.

După ce şi reporterii au semnalat lipsa capacelor de la gurile de canalizare, angajaţii companiei de termoficare au venit să le schimbe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Noile capace de canalizare vor fi sudate. Asta le va îngreuna însă munca pompierilor în cazul unui incendiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Hoţii de fier vechi nu mai ţin cont de nimic atunci când este vorba de bani