Antena Meniu Search
x

Huliganii care au terorizat o bătrână bolnavă, audiați la poliție

Roata s-a învârtit în cazul tinerilor care au terorizat o bătrână bolnavă ca să se amuze! Poliţiştii i-au găsit şi pedepsit pe huliganii care au prins-o de guler şi au învârtit-o în aer, ca într-un malaxor al groazei.

Vezi și

 Bătrâna urla de spaimă, iar ei râdeau şi mai tare. Aşa au ajuns românii din nou în atenţia întregii lumi. Ne-am întors în Jilava şi am găsit-o pe femeia înspăimântată de acum câteva zile. Are 50 de ani, mintea unui copil şi e în grija surorii ei gemene.

O secvenţă atât de cutremurătoare încât s-a răspândit rapid în toată lumea. O femeie mică de înălţime, în halat de casă şi cu batic pe cap, e învârtită într-un carusel înspăimântător.

Tinerii din jur râd ca la un film de comedie. Şi îşi arată muşchii. Sunt puternici şi bătrâna e jucăria lor. Pentru că aproape toţi oamenii din Jilava vorbesc despre joacă, nu despre un act de tortură.

Tânărul care a rotit-o pe femeie până a ameţit-o, de două ori, are acum dosar penal. Are doar 17 ani şi e foarte mândru de muşchii lui pe care îi încordează pe Facebook. Avocatul lui spune că băiatul şi bătrâna ar fi chiar apropiaţi.

Martorii care s-au tăvălit pe jos de râs în timp ce femeia ţipa ca din gură de şarpe au fost şi ei amendaţi, pentru deranjarea liniştii publice. Pe bătrâna am găsit-o şi astăzi, tot pe stradă. Ne-a povestit puţin din viaţa ei şi chinurile care pentru alţii sunt glume. Mai multe am aflat de la sora ei geamănă. Cea care o are în grijă.

Sora femeii recunoaşte că îi e greu să stea tot timpul după ea. Mai ales că şi ea are un copil bolnav. Dacă ar fi fost de faţă, când tinerii s-au decis să-i învârtă sora până i se face rău, i-ar fi oprit. Povestea pare încheiată, în Jilava. Însă, în ziarele din afară continuă să se răspândească. Şi să şocheze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Huliganii care au terorizat o bătrână bolnavă, audiați la poliție