Antena Meniu Search
x

Huliganism la meciul Viitorul - Otelul Galati

S-au incins spiritele, aseara, la meciul de fotbal din Liga 1 disputat intre echipele Viitorul Constanta si Otelul Galati. Suparati ca nici una dintre echipe nu a aratat prea multe pe teren, suporterii au rupt scaune si au aruncat cu pietre in autocare.

Vezi și

Partida din tribune a fost stapanita cu greu de jandarmi.

Un barbat de 23 de ani a fost incatusat de jandarmi si dus cu forta in duba. Ca sa scape, tanarul s-a tavalit pe jos si a motivat ca ii este rau. Nicio incercare nu a dat rezultat, insa. Agentii au reusit sa il urce in autospeciala de interventii si apoi l-au condus la sectia de politie pentru declaratii.

El si inca doi suporteri din tabara suporterilor galateni vor vedea, de acum, meciurile din fata televizorului. Timp de un an, nici unul dintre ei nu mai are voie sa intre pe un stadion national. Si fiecare a platit si o amenda in valoare de 500 de lei.

Scandalul a inceput in tribunele Stadionului Farul Constanta, dupa meci. Suporterii au fost nemultumiti de egalul nul si au declansat scandalul. Galatenii au rupt mai multe scaune din sectorul 25 al stadionului. Aproximativ 70 de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Tomis Constanta au fost chemati sa-i tina in frau.

Clipele de tensiune au continuat si pe strada. Un suporter constantean a aruncat cu o caramida asupra unui autocar al echipei galatene, in ciuda faptului ca mai multe echipaje de politie au insotit convoiul, tocmai pentru a evita astfel de evenimente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Huliganism la meciul Viitorul - Otelul Galati