Antena Meniu Search
x

Și-a făcut angajatele sclave sexuale

Sex în schimbul slujbei. E afacerea fierbinte pe care acest barbat patron al unei reţele de baruri din Botoşani, le-a propus-o angajatelor lui. Bărbatul le inventa greşeli femeilor şi, ca să le ierte, le ducea în dormitor

Vezi și

Sex în schimbul slujbei. E afacerea fierbinte pe care acest barbat, patron al unei reţele de baruri din Botoşani, le-a propus-o angajatelor lui. Bărbatul le inventa greşeli femeilor şi, ca să le ierte, le ducea în dormitor

Le filma în timpul scenelor fierbinţi, apoi le şantaja. Patru angajate i-au devenit sclave sexuale. Cea mai tânără dintre ele are doar 17 ani. Reporterii Observator au reuşit să stea de vorbă cu una dintre ele. Bărbatul, căsătorit şi tată a doi copii, a fost dat de mâna poliţiei chiar de una dintre femeile şantajate.

Le e teamă să vorbească, chiar dacă bărbatul care le-a angajat a fost arestat. La 39 de ani, Romică, patronul unei reţele de baruri din Botoşani, a încurcat afacerile cu plăcerea. Îşi acuza pe nedrept angajatele că îi lipsesc bani şi mărfuri din bar, ca să le aducă în dormitorul lui.

Bărbatul era gata să le ierte în schimbul serviciilor sexuale. De teamă să nu-şi piardă slujba, patru femei i-au devenit patronului sclave sexuale.

Procurorii au aflat însă detalii. Ca să fie sigur că nicio angajată nu-i refuză şi alte întâlniri, patronul şi-a instalat camere video în apartament şi a filmat scenele fierbinţi. Apoi le-a ameninţat că imaginile compromiţătoare vor ajunge pe Internet. Patronul nu s-a sfiit să şantajeze chiar o tânără de 17 ani. Chiar patronul este căsătorit şi are doi copii.

Calvarul femeilor a luat sfârşit când una dintre ele a mers la poliţie şi a povestit tot. În locuinţa patronului, au fost găsite şi înregistrările video pe care le folosea pentru şantaj.

Bărbatul a mai ajuns la poliţie şi în urmă cu patru ani când a tras cu un pistol cu bile într-un client, chiar în barul lui. Atunci, a primit doar o amendă.

Timp de o lună, patronul va rămâne în arest. Anchetatorii cred că numărul femeilor pe care le-a şantajat ar fi mult mai mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Și-a făcut angajatele sclave sexuale