Antena Meniu Search
x

Iasi, capitala soselelor sparte! Doar 20% din drumurile judetene sunt practicabile

Drumuri proaste sunt peste tot dar parca nicaieri mai multe ca in Iasi. Judetul ocupa un loc fruntas intr-un top deloc onorabil: acela al celor mai stricate drumuri din tara.

Vezi și

Drumuri proaste sunt peste tot dar parca nicaieri mai multe ca in Iasi. Judetul ocupa un loc fruntas intr-un top deloc onorabil: acela al celor mai stricate drumuri din tara.

Drumul judetean Belcesti-Hodora nu a mai fost asfaltat de mai bine de opt ani! Nu sunt bani - e replica obisnuita a autoritatilor. Si nici in viitor nu se intrevad sanse sa fie reparat. Asa incat de la an la an, gropile sunt parca mai multe si mai mari.

Zeci de oameni sunt nevoiti sa parcurga acest drum zi de zi, spre serviciu. "E jale! Cu 10 la ora! Vin din Harlau, fac naveta zilnic, e dezastru", spune o doamna care se afla in aceasta situatie.

Si toata lumea cunoaste situatia. Autoritatile locale si judetenea. Promisiuni exista, dar pana acum, nimeni n-a vazut ca vreuna dintre aceste promisiuni sa se si materializeze.

“Reteaua de drumuri judetene din Iasi este una dintre cele mai proaste din Moldova, dupa parerea mea”, spune Daniel Minciuna, director Drumuri Judetene Iasi.

In acelasi timp, Cristian Adomnitei, presedinte Consiliul Judetean Iasi promite: “Vom lucra la el. Pana la scrierea proiectelor europene si implementarea lor, lucru care va rezolva definitiv si durabil aceasta situatie, nu vom putea sa facem decat plombari”.

In acest moment, dintr-un total de 1.050 de kilometri de drumuri judetene, doar 200 au fost fost reabilitati. Restul au depasit de mult perioada pentru care era garantata lucrarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Iasi, capitala soselelor sparte! Doar 20% din drumurile judetene sunt practicabile