Antena Meniu Search
x

ICCJ ar putea sa incheie dezbaterile in "Dosarul Transferurilor"

Zi cu emotii pentru fratii Giovani si Victor Becali, Cristi Borcea, Mihai Stoica, George Copos, Gica Popescu, Jean Padureanu si Gigi Netoiu. Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea sa incheie dezbaterile in "Dosarul Transferurilor".

Vezi și

Acestia au fost achitati de Tribunalul Capitalei, dar condamnati la pedepse cuprinse intre trei si opt ani de inchisoare de catre Curtea de Apel Bucuresti.

Ca de fiecare data, si astazi, cei opt au sustinut ca sunt nevinovati si, ca atare, vor sa fie achitati asa cum s-a intamplat la Tribunal. La inalta Curte se judeca recursul acestora impotriva condamnarilor primite la Curtea de Apel Bucuresti.

Astfel, patronul Rapidului, George Copos, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in „Dosarul Transferurilor". In acelasi dosar, presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a primit trei ani de inchisoare, cu suspendare. De asemenea, Cristi Borcea a primit sapte ani de inchisoare cu executare, Mihai Stoica patru ani de inchisoare cu executare, Ioan Becali, opt ani de inchisoare cu executare.

Gica Popescu, in schimb, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, Victor Becali, sase ani cu executare si Gigi Netoiu, trei ani de inchisoare cu suspendare.

Procurorii DNA ii acuza ca, in urma a 12 transferuri frauduloase, au prejudiciat statul roman cu 1,5 milioane de dolari si au produs o gaura de peste 10 milioane in bugetul cluburilor din Liga 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » ICCJ ar putea sa incheie dezbaterile in "Dosarul Transferurilor"