Antena Meniu Search
x

Video Idei de cadouri de Crăciun: haine din ţesături reciclabile şi cosmetice nestestate pe animale

De Crăciun, fii mai sustenabil! Românii încep să adopte trendul şi când vine vorba despre cadouri. Ciocolată şi vinuri cu etichetă curată, haine din ţesături reciclabile şi cosmetice netestate pe animale. 

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 11.12.2023, 16:35

Vezi și

O cutie 100% sustenabilă poate costa aproximativ 300 de lei şi este un cadou ideal. Vorbim despre vinuri, ciocolată sau alte produse prietenoase cu mediul. Ambalajul este la fel de important când vrem să oferim un cadou prietenos cu mediul. 

Pentru pasionaţii de artă, obiectele artizanale sunt cadoul sustenabil ideal. Magazinele au şi pentru copii. Pentru că este, totuşi, vorba despre o sărbătoare, de pe lista darurilor nu pot să lipsească suprizele dulci, dar ...fără zahăr! Iar în satele maramureşene găseşti cadouri confecţionate cu pasiune de localnici. 

La mare căutare sunt şi produsele cosmetice fără ingrediente procesate. Un set cadou cu creme, săpunuri naturale şi uleiuri esenţiale porneşte de la 100 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Idei de cadouri de Crăciun: haine din ţesături reciclabile şi cosmetice nestestate pe animale