Antena Meniu Search
x

Ignoratul barierelor de langa calea ferata, un sport national pentru romani

Milionarul Nae Nicolae a murit pe calea ferata, pentru ca a trecut printre bariere. La aceeasi trecere, soferii se comporta de parca nu s-ar fi intamplat o tragedie

Vezi și

Pe calea ferata din Pipera, un milionar a murit. Printre barierele care-l avertizau ca urmeaza sa treaca trenul. Imaginile i-au socat pe cei care-au asistat la accident, dar nu i-au speriat si pe cei care au trecut azi pe acolo. La o zi de la accident, soferii au demonstrat ca din tragedia lui Nae Nicolae nu au invatat nimic.

Nu doar soferii dau dovada de inconstienta. Pietonii sunt la fel de "precauti". Unul dintre ei pare chiar ca cerceteaza zona in timp ce barierele sunt lasate. La sueta i se alatura in cateva secunde un biciclist. Relaxat, in loc sa astepte sa treaca trenul. se opreste si sta de vorba cu pietonul chiar pe trecerea de cale ferata, in mijlocul strazii. Abia cand aud claxonul puternic al marfarului se feresc.

Traversarea, totusi, este posibila pentru ca de-o parte si de alta a drumului sunt patru brate scurte din metal. Printre ele se poate strecura si un autobuz. "Chiar azi am facut o informare catre CFR prin care noi, serviciul rutier Ilfov, am solicitat ca bratele barierelor sa fie mai lungi pt a nu mai permite trecerea autovehiculelor printre bariere", a declarat comisarul sef Rusen Silviu, sef Serviciu Politie Rutiera.

Pana atunci, fiecare este liber sa decida daca isi risca sau nu viata. Si sunt destui cei care cred ca lor nu li se poate intampla nimic rau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ignoratul barierelor de langa calea ferata, un sport national pentru romani