Antena Meniu Search
x

Îți place SFECLA ROȘIE? Iată de ce anume trebuie să ții cont!

Sfecla roșie este folosită deseori ca aliment auxiliar a anumitor preparate culinare

Sfecla roșie este folosită deseori ca aliment auxiliar a anumitor preparate culinare

Sfecla roșie este bogată în carbohidrați, este cea mai sănătoasă sursă de zahăr, potasiu, sodiu, iod, magneziu, fier și vitaminele A, B6 și C. 

Aceasta conține retinoizi, care sunt responsabili de împiedicarea divizării celulelor predispuse la infecții cancerigene, astfel încât acestea se maturizează normal, reducându-se subtanțial riscul apariției cancerului sau instalării unei boli necruțătoare precum leucemia, informează revistateo.ro

  • COMBATE ANEMIA - Sucul din sfeclă roșie este eficient în combaterea anemiei. Dacă vei bea suc de sfeclă roșie la prima oră a dimineții, pe stomacul gol, ai toate șansele ca după un consum regulat de suc de sfeclă să stimulezi puternic formarea de globule roșii.
  • EFICIENTĂ PENTRU PROBLEMELE DE PULS - Potasiul din sfecla roșie este elementul-minune care ajută bolnavii de inimă. Sfecla roșie are capacitatea de a regla pulsul și a preveni un atac de cord.
  • DETOXIFIAZĂ - Sfecla roșie este expertă în curățarea ficatului de toxine. Betaina din sfecla roșie și chiar din sfecla de zahăr ajută la înlăturarea oboselii și instalarea bolilor letargice din cauza acumulării în exces a toxinelor.
  • COMBATE CANCERUL - Amestecați 10 linguri de suc de sfeclă roșie cu 20 de linguri suc de morcovi și un pahar cu suc de mere proaspăt. Beți timp de 60 de zile acest lichid, câte patru pahare pe zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Îți place SFECLA ROȘIE? Iată de ce anume trebuie să ții cont!