Antena Meniu Search
x

ILLUMINATI - Puterea din umbră care CONDUCE LUMEA

Oare tot ce este considerat „liber” e adevărat? Sau totul face parte dintr-un șir de minciuni oficiale?

Oare tot ce este considerat „liber” e adevărat? Sau totul face parte dintr-un șir de minciuni oficiale?

Încetul cu încetul vom descoperi că „Puterea” acestei lumi, pentru care se bat Statele Unite, Rusia, Japonia, U.E., nu reprezintă deloc PUTEREA. În fapt, aceste puteri economico-militare nu sunt decât niște piese pe o tablă de joc, mânuite, din umbră, de adevărații stăpâni ai planetei. Din anonimat, aceștia leagă și dezleagă mersul tuturor lucrurilor. Fac legi și revoluții, instaurează guverne, hotărăsc ce țări dispar pentru ca altele să le ia locul. Ei "fabrică" noi ideologii și chiar religii.

Despre identitatățile și naționalitățile Illuminatilor nu se cunosc decât foarte puține lucruri. Puterea lor este cu adevărat mare și temută de oricine ajunge să afle câte ceva despre ei. De-a lungul mileniilor, au desăvârșit arta conspirației până aproape de perfecțiune și și-au axat politica în patru mari direcții: creează conflicte și războaie în care cele două părți provocate, luptă una împotriva celeilalte și nu contra adevăratului instigator, nu apar niciodată în văzul tuturor, finanțează toate părțile implicate în conflict, trec întotdeauna drept instanță împăciuitoare care pune capăt conflictelor.

Illuminati – Stăpânii din umbră

Numele lor nu a venit de la atingerea Iiluminării spirituale, ci, mai degrabă, termenul a fost atribuit din frică și obediență. Istoria oficială amintește gruparea Illuminati drept o organizație ocultă care a luat naștere undeva în anul 1776. Cu mult înainte de apariția Masoneriilor sau a oricărei organizații oculte, undeva printre nisipurile Orientului Apropiat, se punea la cale o conspirație al cărei scop final era dominarea întregii lumi.

Ce vor, de fapt, Illuminati?

Majoritatea cercetătorilor și autorilor din domeniul istoriei și teoriilor conspiraționiste, cred că Illuminati lucrează pentru îndeplinirea unei adevărate succesiuni de Noi Ordini Mondiale. Noua Ordine Mondială este formată din mai multe etape de orânduiri sociale prin care absolut toți oamenii vor fi controlați, însemnați și folosiți după bunul plac al celor care conduc lumea. Ultima formă a Noii Ordini Mondiale ar fi aceea în care Illuminati vor restrânge numărul oamenilor de pe planetă de la câteva miliarde la câteva milioane. În acest scop vor crea războaie, crize alimentare, noi boli și virusuri fără leac.

Tot ei afirmă că Illuminati sunt, de fapt, fructul păcătelor noastre, căci dacă ar avea acces la bogăție și putere absolută, peste 90% din oameni ar acționa la fel ca actualii Illuminati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » ILLUMINATI - Puterea din umbră care CONDUCE LUMEA