Antena Meniu Search
x

Video Imagini copleșitoare. Pompierii încearcă să resusciteze un cățel, prins în mijlocul unui incendiu, la Satu Mare

Pompierii de la Satu Mare au trecut printr-un moment dificil miercuri seara, când au fost nevoiți să intervină pentru lichidarea unui incendiu. Din apartamentul incendiat aceștia au scos un cățel intoxicat cu fum, însă manevrele de resuscitare nu au avut succes. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 17.12.2020, 03:09

Imagini copleșitoare. Pompierii încearcă să resusciteze un cățel, prins în mijlocul unui incendiu, la Satu Mare Vezi și
  • Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

ISU Satu Mare a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, al unui bloc, de pe Aleea Oituz din Satu Mare.

La fata locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime.

La sosirea forțelor profesioniste incendiul ardea mocnit, fără flacără”, a anunțat ISU Satu Mare.

Un câine, prins în mijlocul incendiului

Pompierii au scos din apartament un cățel care era intoxicat cu fum, au început manevrele de resuscitare ale patrupedului însă în ciuda efortului depus acesta nu a răspuns.

În imaginile de la ISU Satu Mare se poate vedea cum mai mulți pompieri s-au strâns în jurul câinelui, îi dau aer din tuburile de oxigen și încearcă să îi facă un masaj să îl resusciteze.

Din păcate, cățelul a murit.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric. „A ars : 40% din mobila de bucătărie și s-au degradat: electrocasnicele, tabloul electric, zugrăveala, geamurile și ușa de la intrare”, a mai transmis ISU.

- material realizat cu informații obținute de reporterul Observator Simona Vasiac - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Imagini copleșitoare. Pompierii încearcă să resusciteze un cățel, prins în mijlocul unui incendiu, la Satu Mare