Antena Meniu Search
x

Imagini de INFARCT. Mihai Trăistariu, a pozat aproape GOL!

Mihai Trăistariu dă lovitura din nou. Nu cu vreo piesă bombă ci cu un set nou-nouţ de fotografii în care artistul apare purtând doar o pereche de boxeri.

Vezi și

Mihai Trăistariu dă lovitura din nou. Nu cu vreo piesă bombă ci cu un set nou-nouţ de fotografii în care artistul apare purtând doar o pereche de boxeri. 

O vizită la Băile Herculane pare să-l fi inspirat pe Trăistariu care s-a fotografiat în poziţii ce-ar stârni invidia şi în rândul modelelor masculine internaţionale. E drept, decorul ales de artist n-a fost cel mai fericit.

La sală poate nu, dar la băi în mod sigur DA. O arată pozele. de colecţie. Numai artistul ştie însă ce a vrut să spună cu opera lui. Mihai Trăistariu pare să fie totuşi foarte mândru de fotografiile aproape nud.

Iar la băi, Trăistariu pare să fi găsit cele mai pitoreşti locuri în care să se pozeze. În mai toate fotografiile este înconjurat de ţevi cu izolaţie de vată minerală ruptă pe alocuri. Pe artist pare să nu-l deranjeze peisajul şi apare zâmbind, în piscină, tot printre ţevi.

Publicitatea şi gura lumii sunt motivele pentru care Mihai Trăistariu surprinde cu apariţiile şoc. A recunoscut-o chiar el. Nu este prima dată când postează pe facebook astfel de poze deocheate.

Oamenii din mondenul autohton sunt totuşi de părere că Mihai Trăistariu şi-a ales greşit strategia de promovare şi ar trebui să se remarce mai degrabă cu piese bune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Imagini de INFARCT. Mihai Trăistariu, a pozat aproape GOL!