Antena Meniu Search
x

IMAGINI INEDITE cu Elena Udrea. Fostul ministru, surprinsă desculţă într-un cimitir (GALERIE FOTO)

Elena Udrea se relaxează în aceste zile pe litoral şi in Delta Dunării, politicianul postând pe pagina sa de Facebook mai multe imagini, în unele dintre ele fiind surprinsă desculţă într-un cimitir sau admirând caii sălbatici la Letea.

Elena Udrea se relaxează în aceste zile pe litoral şi in Delta Dunării, politicianul postând  pe pagina sa de Facebook mai multe imagini, în unele dintre ele fiind surprinsă desculţă într-un cimitir sau admirând caii sălbatici la Letea.

Aflata în Sulina, Elena Udrea a vizitat Cimitirul, „monument istoric cu morminte vechi de la 1700”, iar în imagini fostul ministru apare desculță.

"Am rămas peste noapte în Sulina, care este plina de turişti, cum nu am văzut-o niciodata, nici chiar în toiul verii. Agenţii economici spun ca numărul lor a crescut exponenţial in ultimii ani, acum fiind cu 30% mai mulţi ca in 2015. Am fost pe faleza, la Cimitirul monument istoric cu morminte vechi de la 1700, pe plajă, la Farul vechi. Sunt atât de multe de văzut aici!", a scris Udrea pe Facebook.

Cu o zi mai devreme, Elena Udrea a scris că a revenit la Letea (judeţul Tulcea) după cinci ani şi că se bucură de faptul că turismul se dezvoltă în zonă.

"M-am întors in Letea dupa cinci ani, să revad caii salbatici şi dunele de nisip din pădure. Turismul se dezvolta, s-au construit pensiuni frumoase, sute de turisti incantati umpleau ulitele cu nisip si curtile umbrite de bolti de vita de vie. Toate beneficiind de preocuparea primarului Pindic, inimos om al locului. M-am bucurat sa vad ca oamenii apreciaza ce am facut ca ministru atat pentru Delta cat si pentru zonele de unde veneau. In astfel de momente ma gandesc ca totusi merita tot ce mi s-a intamplat daca a fost pretul pentru ce am reusit sa fac bun", a mai scris Udrea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI INEDITE cu Elena Udrea. Fostul ministru, surprinsă desculţă într-un cimitir (GALERIE FOTO)