Antena Meniu Search
x

IMAGINI INEDITE: Cum arată celebra Cameron Diaz fără machiaj (GALERIE FOTO)

Actriţa americană Cameron Diaz a fost surprinsă recent fără machiaj, la o şedinţă de cumpărături prin Beverly Hills, California.

Actriţa americană Cameron Diaz a fost surprinsă recent fără machiaj, la o şedinţă de cumpărături prin Beverly Hills, California.

Actriţa, în vârstă de 44 de ani, a fost fotografiată la cumpărături, înainte de meciul de Super Bowl care va avea loc în această noapte.

Cameron Diaz nu se fereşte să iasă nemachiată pe stradă, dimpotrivă pare să fie chiar un obicei al acesteia, fiind surprinsă în repetate rânduri astfel.

În 2014, actriţa americană s-a declarat împotriva deodorantelor, ea precizând că nu a mai folosit unul de aproape 20 de ani.

Cariera lui Cameron Diaz a început din postura de model după care aceasta a devenit o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum: "Mary cea cu vino-ncoa/Something about Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky/Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cel mai recent film în care actriţa a jucat este "What to Expect When You`re Expecting / La ce să te aştepţi când eşti însărcinată".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI INEDITE: Cum arată celebra Cameron Diaz fără machiaj (GALERIE FOTO)