Antena Meniu Search
x

Imagini șocante! A sărit în cap de la etajul 2 când a văzut salvatorii

Sfârşitul unui bărbat de 48 de ani a înfiorat un cartier întreg din Timişoara. Privit de locatari şi trecători, omul şi-a luat viaţa, după ce s-a aruncat de pe un bloc cu 2 etaje

Vezi și

Sfârşitul unui bărbat de 48 de ani a înfiorat un cartier întreg din Timişoara. Privit de locatari şi trecători, omul şi-a luat viaţa, după ce s-a aruncat de pe un bloc cu 2 etaje

Aproape o oră a stat pe terasa clădirii, în timp ce prietenii l-au rugat să coboare. Decizia tragică a luat-o când a văzut cum un echipaj de pompieri scoate o saltea dintr-o autospecială. 

Blocul are doar 2 etaje, dar impactul cu solul e atât de puternic încât îl lasă fără puls pe om. Cu câteva clipe înainte, observase că pompierii sunt hotărâţi să intervină.

Timp de o oră, vecinii şi prietenii au făcut totul să-l scape de gândurile sinucigaşe. Unii au urcat pe terasa clădirii şi l-au abordat în fel şi chip, dar bărbatul nu s-a lăsat convins să coboare.

Omul era bolnav şi locuia singur în blocul cu 2 etaje. Abia venise acasă, după câteva luni de muncă în străinătate. De câţiva ai era divorţat de soţie, iar cu fiica lui n-a mai ţinut legătura. Pe bărbat îl cunoştea întreg cartierul, iar vestea că şi-a luat viaţa a declanşat o mulţime de reacţii pe o reţea de socializare.

Poliţiştii au demarat o anchetă să afle exact ce l-a împins pe om la gestul extrem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Imagini șocante! A sărit în cap de la etajul 2 când a văzut salvatorii