Antena Meniu Search
x

Scandal monstru într-un autobuz din Baia Mare. Un controlor băut a făcut încins spiritele printre pasageri. Superiorii îl susţin!

Un controlor băut a iscat un scandal în autobuz deşi era în timpul liber. Pasagera a scăpat după ce un alt bărbat din autobuz a reuşit să-l alunge pe controlor.

Vezi și

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-un mijloc de transport în comun din Baia Mare. Un controlor băut a iscat un scandal în autobuz deşi era în timpul liber. Pasagera a scăpat după ce un alt bărbat din autobuz a reuşit să-l alunge pe controlor. Totul s-a întâmplat aseară, pe ruta Baia Mare-Baia Sprie.

Cazul a ajuns şi în atenţia superiorilor celui acuzat, care însă îşi susţin angajatul. Omul nu ar fi controlat bilete, ci doar ar fi vrut să aplaneze un conflict între pasageri. Le-ar fi spus oamenilor să se potoloască pentru că sigur nu au nici bilete de călătorie. Iar asta ar fi inflamat spiritele.

În ceea ce priveşte consumul de alcool, controlorul recunoaşte că băuse şi din acest motiv a luat autobuzul spre casă şi nu maşina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Scandal monstru într-un autobuz din Baia Mare. Un controlor băut a făcut încins spiritele printre pasageri. Superiorii îl susţin!