Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul din Botoşani care a distrus o altă maşină şi a băgat groaza într-o fetiţă e începător şi are doar 18 ani

Imagini revoltătoare în centrul oraşului Botoşani! Enervat după o neînţelegere în trafic, un şofer a coborât din maşină şi a început să lovească.

de Redactia Observator

la 11.02.2018 , 16:58

Imagini revoltătoare în centrul oraşului Botoşani! Enervat după o neînţelegere în trafic, un şofer de doar 18 ani, începător, a coborât din maşină şi a început să lovească autoturismul altui şofer. Mai întâi cu pumnii, apoi cu o bâtă. Un martor a filmat scena, iar câţiva trecători au intervenit. Mai ales că în maşina atacată era şi un copil îngrozit de scenele la care asista.

Imaginile au fost filmate aseară, în Botoşani, chiar lângă Piaţa Centrală din oraş. Şoferul începător se răzbună pe un alt conducător auto, un bărbat de 68 de ani, după o dispută în trafic. Maşinile au oprit într-o parcare. Tânărul loveşte cu furie calaltă maşină. Fără să-i pese nici măcar că pe bancheta din spate se afla şi un copil, o fetiţă în care a băgat groaza.

Tânărul scandalagiu pare de neoprit. Se potoleşte doar atunci când vede câţiva bărbaţi care se apropie. Totul s-a întâmplat sunb privirile martorilor, într-o zonă aglomerată din oraş. 

Vezi și

Şoferul agresiv este acuzat de distrugere, violenţă şi tulburarea liniştii publice şi a fot reţinut 24 de ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Şoferul din Botoşani care a distrus o altă maşină şi a băgat groaza într-o fetiţă e începător şi are doar 18 ani