Antena Meniu Search
x

IMAGINI SOCANTE! Cadavru transat, criminal in libertate

In raul in care Elodia a fost cautata ani la randul, anchetatorii au descoperit, astazi, un nou caz. Socant si complicat. Trupul transat si decapitat al unei femei plutea pe apele raului Arges.

Vezi și

De la distanta, pare a fi bustul unui manechin, aruncat dintr-un magazin. Fara cap, fara picioare si maini.

La pranz, un cioban plimba oile pe malul raului Arges, in judetul Dambovita. Cand s-a apropiat si-a facut cruce. A sunat imediat la 112. Acum se teme sa vorbeasca in fata camerei. Stie ca, in zona, un criminal umbla liber.

Pompierii s-au apropiat primii de cadavru. “Este o persoana necunoscuta, de sex feminin”, a declarat Catalin Serban, de la ISU Dambovita.

Atat stiu anchetatorii despre femeia transata. Identificarea ei e ca un puzzle. Trebuie sa gaseasca macar o parte din restul ramasitelor.

Pe trunchiul femeii, medicii legistii au vazut repede si urme de muscaturi. Un animal ar fi putut devora cadavrul. Criminalistii stiu insa ca daca ar fost vorba doar de animale, acolo ar fi trebuit sa gaseasca probe. Si resturi umane. Iar modul in care a fost macelarit cadavrul ridica multe semne de intrebare.

Descoperirea a fost facuta in localitatea Ionesti, la trei kilometri de autostrada Bucuresti-Pitesti. Politistii stiu ca in zona isi fac veacul si prostituatele. Insa, e prea devreme sa-si dea seama cine e femeia ucisa. E un caz complicat, iar anchetatorii parca se intorc in timp. Cand cautau resturile umane ale Elodiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI SOCANTE! Cadavru transat, criminal in libertate