Antena Meniu Search
x

Imagini șocante! Mașina în care se aflau cinci tineri, străpunsă de o balustradă metalică

Cinci prieteni care mergeau spre casă, de Crăciun, au fost seceraţi de o balustradă. La volan se afla un viitor poliţist, elev la şcoala din Câmpina. Însă, la intrare în Buzău a lovit balustrada care separa sensurile de mers.

Vezi și

Cinci prieteni care mergeau spre casă, de Crăciun, au fost seceraţi de o balustradă. La volan se afla un viitor poliţist, elev la şcoala din Câmpina. Însă, la intrare în Buzău a lovit balustrada care separa sensurile de mers.

Cu câteva minute înainte de impactul teribil, cinci prieteni vorbeau despre Crăciun. Erau în drumul lor spre casă, în Vrancea, şi aduceau cu ei cadouri. Însă, afară se lăsase deja întunericul. Iar, în faţa lor, urma o curbă periculoasă. La volan era Alex. Un viitor poliţist, de la Şcoala de Poliţie din Câmpina. 

Era chiar intrarea în oraşul Buzău. Maşina ar fi fost condusă cu o viteză nepotrivită pentru acel moment. Tânărul de 21 de ani a virat direct în balustrada care separa sensurile de mers. O ţeavă metalică a străpuns ca o ţepuşă toată maşina. Simona, o fată de 18 ani, a murit pe loc.

Simona se afla pe bancheta din spate, între alţi doi tineri. Soră şi frate. Tânăra de lângă ea a fost rănită grav la mână, dar a supravieţuit. 

Ceilalţi prieteni au avut răni mai uşoare şi au putut fi externaţi astăzi. Sunt, însă, în stare de şoc. Prietena lor a murit lângă ei, într-un mod crunt. Simona era studentă la Facultatea de Istorie şi pasionată de dans şi modelling.

Accidentul groaznic ridică din nou acelaşi semn de întrebare. Era potrivit acel parapet pentru unul dintre cele mai periculoase drumuri din ţară?

CNADNR este administratorul drumului. Tragedia de la Buzău aminteşte despre cazul Georgianei Ghegeliu. Era tot perioada Crăciunului, acum 10 ani, când tânăra a fost mutilată din cauza unui parapet rupt, în apropiera Braşovului. Însă, ea a obţinut despăgubiri record, de un milion de euro. După accidentul din Buzău, tânărul de 21 de ani, student la Şcoala de Poliţie din Câmpina este investigat. Va răspunde pentru moartea Simonei şi pentru rănirea prietenilor săi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Imagini șocante! Mașina în care se aflau cinci tineri, străpunsă de o balustradă metalică