Antena Meniu Search
x

Un baiat din Dolj cantareste 120 de kilograme la numai sase ani

Parintii i-au dat sa manance pana cand nu s-a mai putut misca. Iar din pricina saraciei, familia baiatului din Dolj cu dimensiuni ireale spune ca nu-l poate hrani dupa dieta data de medici. Copilul a fost diagnosticat cu obezitate morbida, nu se mai poate misca si nici nu vorbeste.

Vezi și

 E tinut ca un animal in curtea casei.

Aproape imposibil de crezut, dar in imagini e un copil. Unul de nici sase ani, care risca sa ramana fara suflare aproape la orice miscare pe care o face. Nu o singura data, ai lui au crezut ca moare si au cerut ajutor.

E ingrijit de doi parinti complet depasiti de situatie, care n-au inteles in ultimii patru ani ca fiecare felie de paine pe care i-o dau sa o manance e la fel de rea ca o condamnare la moarte.

Mama a umblat cu el pe la medici cat a putut, dar a renutat. Stie ca orice tratament sau regim ar primi Alexandru, ea tot nu ar avea cu ce sa-l cumpere.

Nu-si pot lasa copilul sa moara de foame. Mai ales ca pofta lui creste pe zi ce trece, din cauza bolii de care sufera din nastere.

In sat, toata lumea stie drama lui Alexandru. Si vecinii, si autoritatile. Dar primaria si Protectia Copilului spun ca nu au ce sa faca. Pot doar sa monitorizeze. Altfel spus, sa priveasca fara reactie cum pustiul ia proportii de la o zi la alta.

Acum, pentru Alex, niciun tratament superficial nu isi mai are rostul si doar un specialist care trateaza cazuri grave de obezitate infantila l-ar mai putea salva.

Acasa, in Dolj, cei de la Protectia Copilului stiu ca familia nu poate sa ingrijeasca asa cum trebuie baiatul, care la doi ani a primit diagnosticul de obezitate morbida. E un copil intr-un corp pe care nu il mai stapaneste si care il face sa se tarasca in patru labe, ca un animal.

In plus, ca si cand boala nu ar fi o povara prea grea pentru un suflet de copil, Alex sufera si de un retard care pana acum nu a contat pentru nimeni. Nici pentru familie, nici pentru autoritatile care, ca de fiecare data, constata o drama si merg mai departe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un baiat din Dolj cantareste 120 de kilograme la numai sase ani