Antena Meniu Search
x

Video Imagini şocante pe o şosea din Iaşi. Două camioane fac mai multe manevre periculoase pentru a împiedica un şofer care încerca să depăşească

Imagini şocante surprinse pe o şosea din judeţul Iaşi. O şicanare în trafic putea duce la o tragedie. Două camioane au făcut mai multe manevre menite să blocheze un alt şofer care încerca să-i depăşească. Întregul incident a fost surprins de o cameră de bord.

de Redactia Observator

la 23.03.2022, 21:31

Vezi și

Polițiștii fac în continuare verificări pentru a indentifica șoferii. Dacă vor fi găsiţi, vor fi amendati, iar permisul le-ar putea fi suspendat pentru 90 de zile. Deocamdată nu putem vorbi și de un dosar penal, deși imaginile arată o situație gravă și periculoasă.

Camera de bord a înregistrat incidentul. Șoferul de pe autovehicul a fost blocat în mod aproape necontrilat atunci când a încercat să depășească. În imagini se poate vedea cum cele două camioane îi blochează calea periculos, intrând și ieșind de pe contrasens, punând astfel in pericol.

După ce șoferul a reușit să depășească unul dintre camioane, acesta îl depășește la rândul său la scurt timp, însă prin loc nepermis. Totul se putea transforma într-o adevărată tragedie, aşa că Poliţia îl așteaptă pe șoferul șicanat să facă o plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Imagini şocante pe o şosea din Iaşi. Două camioane fac mai multe manevre periculoase pentru a împiedica un şofer care încerca să depăşească